25 / 07 / 2024

Furkan Çomoğlu

Furkan Çomoğlu

Bademli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Furkan Çomoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Kartal, Soğanlık Mahallesi, Teknik Yapı Uprise Residence'ta kuruldu

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balekoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Furkan Balekoğlu ve Hakan Balekoğlu ortaklığında kuruldu.

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Furkan Emre Hanoğlu tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Topaloğlu tarafından açıldı.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2116 Parsel Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 2116 Parsel Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kuz tarafından açıldı.

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kılıç, İsmail İli, Furkan Aka ve Samet İli ortaklığında kuruldu.

Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Quattro İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Furkan Hamzaoğlu Müdürlüğünde 1 milyon bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Yanyol D-100 Sokak 'ta kuruldu.

Mutlu İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu İmar İnşaat Anonim Şirketi, Furkan Hamzaoğlu Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık 'ta Bahçelievler, Yanyol D-100 Sokak Metroport Busidence 'de kuruldu.

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Arıcan İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Ekşioğlu tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Çay Sokak'ta kuruldu.

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel No 2 ve 3 Şubesi açıldı!

Eminoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel No 2 ve 3 Şubesi, Furkan Kuz Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu.

Furkan Çomoğlu Haberi

Furkan Çomoğlu

Bademli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Furkan Çomoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. Bademli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesi tamamen Furkan çomoğlu'na ait. 


Bademli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat ve mimari tadilat projeleri hazırlamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bademli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Soğanlık Mahallesi, Teknik Yapı Uprise Residence No:171...