05 / 05 / 2024

Fuzul başakşehir yatırım

Fuzul başakşehir yatırım

Başakşehir'e yatırım yapan ilk özel sektör firması olan Fuzul, bugüne kadar bölgeye 1 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptı.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Borsada 6 temel yatırım kuralı!

Son dönemdeki düşüşlerle yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir yükseliş başlarken, borsa yatırımı yapmak isteyenler de konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki borsa yatırımında nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte borsada 6 temel yatırım kuralı...

Fuzul GYO'dan Başakşehir'e 188 odalı otel geliyor!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir'de 188 odalı otel inşa edecek. Söz konusu yeni yatırım 529 milyon 211 bin 304,11 TL'ye mal olacak.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş: En akıllı yatırım aracı şu an ne altın ne de dolar!

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş, altın ve doların yerine euroya yönelik yatırım önerisinde bulundu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Avrasya 3 yeni etap satışları başladı! Yüzde 30 indirim, 30 aya varan vade imkanı...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla Başakşehir'de yükselen Avrasya 3 projesinde satışlar başladı. Kampanyalı satışı gerçekleşen proje yüzde 30 indirim ve 30 aya varan vade fırsatı sunuyor.

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ve altındaki rekora ilişkin birtakım açıklamalarda bulundu. Altına rakip olacak başka bir yatırım aracından bahseden Memiş, bu yatırım aracının rekor seviyeye yükseleceğini söyledi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...

Fuzul başakşehir yatırım Haberi

Fuzul başakşehir yatırım

Başakşehir'e yatırım yapan ilk özel sektör firması olan Fuzul, bugüne kadar bölgeye 1 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptı. Eyüp Akbal, "Daha 10-15 yıl Başakşehir'de yatırım yapacak kadar arazimiz var. Ama burada bayrağımızı yurtdışına da taşıyacağız. İlk durak Almanya ve Suudi Arabistan" diyor.


Fuzul Grup, 2000'lerin başında, henüz Başakşehir'de yapılaşma başlamamışken bölgeye giren ilk özel sektör temsilcisi.  Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, metrekare fiyatının 500 TL olduğu günlerde, potansiyeli görüp, yatırıma başladıklarını, bugüne kadar yaptıkları yatırımın 1 milyar TL'yi aştığını anlatıyor. "Başakşehir'de bayrak bende" diyen Akbal, şimdi Bahreynli bir ortakla Almanya ve Suudi Arabistan'da proje geliştirme hazırlığında olduklarını söylüyor. 


Sizi konut ayağınızla tanıyoruz, ama grup bünyesinde otomotiv de var. Grup bugüne nasıl geldi? 

1992'de Fuzul Otomotiv'i kurarak başladık. O dönemki...