28 / 04 / 2024

fuzul ev başvuru

fuzul ev başvuru

Fuzul Ev nedir? Fuzul Ev sisteminde ödeme şekilleri neler? Fuzul Ev ile nerelerden ev alabilirsiniz? Fuzul Ev Sistemi avantajları nedir? Fuzul Ev Sisteminde ödeme sıkıntısı yaşarsanız haklarınız var mı? İşte tüm detaylar...

İlk kez ev alacaklar dikkat! 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı?

Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Ev almak isteyenler gündemde yer alan 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını araştırıyor. Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Kiracılar ve ev sahipleri arabulucuya koştu: 10 günde 7 bin 651 başvuru yapıldı

Kiracılar ve ev sahipleri, kira uyuşmazlıklarını çözmek için arabuluculuk hizmetine başvuruyorlar. 1 Eylül'den itibaren başlayan yeni arabuluculuk dönemi hızla ilerlerken, 10 günlük süreçte kira uyuşmazlıklarından kaynaklanan 7,651 başvuru yapıldı. Toplam başvuru sayısı ise 8,644 oldu.

Ev hanımlarına yönelik 3.700 TL destek ödemeleri başvuru şartları ve detayları!

Ev hanımlarının yükünü hafifletmek için önemli bir adım atılıyor. Milyonlarca ev hanımı için düzenlenen destek ödemeleriyle ilgili detaylar sonunda açıklandı. Ev hanımlarına yönelik sağlanacak olan destek ödemesi tutarı 3.700 TL olacak. İşte destek ödemesi için gereken başvuru şartları...

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden ev kampanyasında rekor başvuru yapıldı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da Yarısı Bizden Kampanyası" kapsamında güncel olarak 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru aldıklarını açıkladı. İstanbul’da yer alan riskli yapıların restore edilmesine yönelik olan bu kampanyada maliyetlerin yarısını devlet

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan ev hanımlarının sevindiren yeni bir destek ödemesi devlet tarafından geldi. Başvuru yapan ve şartları yerine getiren tüm anneler bu ödemeden faydalanabilecek. Peki ödeme nasıl olacak? 

Ev sahibi ve kiracılara ödeme yapılıyor! 2500 TL ödeme için e-devletten başvuru yapabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ev sahibi ya da kiracı ayrımı yapılmadan tam tamına 2 bin 500 TL ödeme yapılacağı konusunda duyuru yapıldı. Bakanlık tarafından başvuru şartları aktarıldı.

Evim Yuvan Olsun kampanyasına bugün itibarıyla 5 binden fazla başvuru geldi!

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ev sahiplerinin kampanyaya bugün itibarıyla 5 binden fazla başvuru yaptığı kaydedildi.

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ başvuruları hala gündemde yer almaktadır. Ev almayı düşünenler, TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

fuzul ev başvuru Haberi

fuzul ev başvuru


1) Fuzul Ev nedir?


Fuzulev, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlamıştır.


Temelinde yardımlaşma olan sistem; ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlar.


Fuzulev bayanların altın günü mantığı ile yardımlaşma, dayanışma halinde grupları bir araya getirerek on binlerce aileyi otomobil ve ev sahibi yapmıştır. Bu sistem toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlenmiştir.



2) Fuzul Ev ile Fuzul Yapı projelerinden ev alabilir miyim?


Evet.



3) Fuzul Ev sistemiyle nerelerden ev alabilirim?


Türkiyenin her yerinden, istenilen ev satın alınabiliyor.



4) Fuzul Ev sistemi ile hangi cins gayrimenkulleri alabilirim?


Fuzul Ev ile istenilen gayrimenkul ev, arsa, dükkan vs. alınabiliyor.



5) Fuzul Ev sistemi nasıl işler?


Fuzul Ev'de Çekiliş...