25 / 07 / 2024

Fuzul Ev erken teslim sistemi

Fuzul Ev erken teslim sistemi

Fuzul Ev kampanyası kapsamında çekilişli, peşinatlı erken teslim, vade ortası veya ara ödemeli erken teslim sistemi ile ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede faizsiz, peşinatsız ödeme yapılabiliyor.

Fuzul Topraktan 10 ayda 5 yeni proje! 'Aşamalı konut sahibi olma sistemi' ile herkes ev sahibi olacak!

Konut imarlı arsalara topraktan yatırım yapma imkanı sağlayan Fuzul Topraktan, 'Aşamalı konut sahibi olma sistemi' ile herkesi ev sahibi yapıyor. 

Ev almak için tasarruf etmekten vazgeçen genç, tüketime yöneliyor: Bu durum ekonomiye zarar veriyor! 

Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, hem konut piyasası hem de şirketin hayata geçirdiği Aşamalı Konut Sahibi Olma Sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, gençlerin ev sahibi olma hayallerinin önemine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Ev kadınlarına erken emeklilik mi geliyor?

Bayramdan sonra Meclis’te görüşülmesi düşünülen konuların başında ev kadınlarının erken emekliliği yer alıyor. Bu kapsamda yapılacak olan görüşmede ev kadınları, emeklilik için başvurduğunda sigorta primlerinin 3'te birini devletin ödeyeceği kaydedildi.

Ev hanımlarına yönelik emeklilik şartları neler? İsteğe bağlı emeklilik şartları...

İsteğe bağlı sigorta ile ev hanımları emekli olabilirken, yapılacak olan düzenleme kapsamında ev hanımları daha az prim ödeyerek daha erken emekli olabilecekler. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan düzenleme yapılacağını ve üçte bir prim desteği verileceğini duyurdu.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: Prim düşecek, erken emekli olunabilecek! Ev hanımı için de destek geliyor!

Milyonlarca kişi erken emeklilik ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Bayramdan sonra yoğun bir mesaiye başlayacak olan TBMM'ye gelecek önemli düzenlemelerin arasında bu da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki yükseliş hızı düşerken, maliyetler artıyor. Ev fiyatları ne olacak? 

Ev almayı planlayanlar konutlardaki fiyat hareketlerini yakından takip ediyor. TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre konut fiyatlarındaki yükseliş hızı düşerken, maliyetlerdeki artış hızlandı. Peki bundan sonra konut fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı?

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

Fuzul Topraktan Pendik'te önce arsanı al, sonra ev sahibi ol! 1 milyon 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Fuzul Topraktan Pendik ile yüzde 50 peşin 12 ay taksitle önce arsa sahibi, ardından 1+1, 2+1, 3+1 konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul tarafından sunulan o yepyeni yatırım modeli ve tüm detayları...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Konut fiyatları artmaya devam ederken ev alamayan vatandaşlar yatırım rotasını değişti. Son açıklanan verilere göre, konut satışları düşüşe geçerken, ev alamayanlar arsa ve tarla almaya başladı.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Bağ-Kur'lular ve Ev Hanımlarına Erken Emeklilik Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği emeklilik reformu kapsamında, Bağ-Kur'lular ve ev hanımları için erken emeklilik imkanı geliyor. Bağ-Kur'lular için yapılan düzenlemeyle birlikte 1 milyon küçük esnafın 5 yıl erken emekli olabileceği belirtiliyor.

Fuzul Ev erken teslim sistemi Haberi

Fuzul Ev erken teslim sistemi

Fuzul Ev kampanyası ile taksitlerinizin tamamı faizsiz ve vade farksız ödeniyor, taksit dondurma işlemi uygulanıyor, ödeme sıkıntısı yaşandığı zorunlu hallerde, sistemden ayrılabiliyor. 


Fuzul Ev kampanyası!


Vade ortası sistem!

Bu sistem ile faizsiz, çekilişsiz ve vade farksız ödeme yapılıyor. Taksit ödemelerinin yarısında konut sahibi olunabilen sistemde gruplar 11 aydan 121 aya kadar devam ediyor.


Ara ödemeli erken teslim sistemi!

Peşinatsız ödeme seçeneği sunan bu sistemde yapılan her ara ödeme, taksit rakamlarını düşürüyor ve taksit ödemelerin ortasından önce teslimler gerçekleşiyor. 


Peşinatlı erken teslim sistemi!

Tüm taksitlerin sabit olduğu peşinatlı erken teslim sisteminde vade farksız ve faizsiz ödeme yapılıyor. Projede peşinat tutarı ne kadar yüksek olursa, teslimler o kadar erken gerçekleşiyor. Peşinat tutarına bağlı olarak da taksit tutarları düşüyor.


Çekilişli sistem!

Çekilişli sistemden ev sahibi olmak isteyenler vade miktarına uygun olan...