06 / 05 / 2024

Fuzul Ev iletişim

Fuzul Ev iletişim

FuzulEv, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. İşte 15 soruda FuzulEv sistemi detayları...

FuzulEv'de daireler ayda 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup'un yeni markası FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, FuzulEv'in "geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistem olduğunu kaydetti.

Fuzul Ev ödeme planı!

Fuzul Ev sistemi ödeme planı ile peşinatsız, faizsiz ve kredisiz olarak ödeme kolaylığı sağlayan sistem olarak Türkiye'nin her yerinden konut sahibi yapabiliyor. Bu sistem dayanışma ve destek kültüründen besleniyor.

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

İnanlar Terrace Koru iletişim!

İnanlar Terrace Koru iletişim için satış ofisi ile 444 2 002 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 3 blok halinde inşa edilen projede 1+1 ev fiyatları 302 bin TL'den başlıyor.

Oran Kuzu Effect iletişim!

Oran Kuzu Effect iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara'da Kuzu Grup imzasını taşıyan Kuzu Effect projesinde ev fiyatları 750 bin liradan başlıyor...

Anka Batı Çankaya Konutları iletişim!

Fikri Yüksek ve Murat Yüksek İnşaat ortaklığıyla yükselen projede ev alanları 188 metrekareye sahip. Anka Batı Çankaya Konutları iletişim bilgilerine göre telefon 0312 217 50 89/25 olarak belirlendi.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri!

Ev alanlarının 78 metrekareden başladığı proje metro durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 66 10 olarak belirlendi.

Darıca Es'Marin Konakları iletişim!

Darıca Es'Marin Konakları iletişim için 0262 644 14 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kanıt Yapı tarafından inşa edilen projede 60 ay taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Başakşehir Vadiyaka iletişim!

Başakşehir Vadiyaka iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Fuzul Yapı imzası ile inşa edilen proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Fuzul Ev iletişim Haberi

Fuzul Ev iletişim

1 -  FuzulEv sisteminin temelinde hangi amaç var?

FuzulEv sisteminin temelinde yardımlaşma mantığı yer alıyor. Sistem; ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlıyor. 


2 - FuzulEv sistemi ile ödemeler nasıl yapılıyor?

FuzulEv sistemi ile ev sahibi olmak isteyen herkes faizsiz, vade farksız ev sahibi olabiliyor. 


3 - FuzulEv sistemi nasıl ortaya çıktı?

Fuzulev bayanların altın günü mantığı ile yardımlaşma, dayanışma halinde grupları bir araya getirerek on binlerce aileyi otomobil ve ev sahibi yapmıştır. Bu sistem toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlenmiştir.


4 - FuzulEv sistemindeki kampanyalar neler?

FuzulEv sistemindeki kampanyalar şöyle; Çekiliş Sistemi, Vade Ortası Sistemi, Peşinatlı Erken Teslim Sistemi, Ara Ödemeli Erken Teslim Sistemi.


5 - FuzulEv Çekiliş Sistemi nasıl işliyor?

-Çekilişli gruptan...