28 / 04 / 2024

fuzul ev teslimat

fuzul ev teslimat

Fuzul Ev nedir? Fuzul Ev sisteminde ödeme şekilleri neler? Fuzul Ev ile nerelerden ev alabilirsiniz? Fuzul Ev Sistemi avantajları nedir? Fuzul Ev Sisteminde ödeme sıkıntısı yaşarsanız haklarınız var mı? İşte tüm detaylar...

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

Fuzul Topraktan Pendik'te önce arsanı al, sonra ev sahibi ol! 1 milyon 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Fuzul Topraktan Pendik ile yüzde 50 peşin 12 ay taksitle önce arsa sahibi, ardından 1+1, 2+1, 3+1 konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul tarafından sunulan o yepyeni yatırım modeli ve tüm detayları...

Fuzul’den 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası!

Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce kişinin ev, otomobil ve çatılı iş yeri ihtiyacına çözüm olan Fuzul, dayanışma ekonomisi ile 5 bin kişiye özel olarak organizasyon bedelinde tam yüzde 35’e varan indirim fırsatı başlattı. 

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim 3 ayda 6 bin 728 teslimat yaptı!

Yaz sezonuna 2 bin 510 araç ve konut teslimatıyla başlayan Eminevim, hizmet verdiği faizsiz "Elbirliği Sistemi" ile 3 aylık dönemde 6 bin 728 kişiyi ev ve araç sahibi yaptı.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Finansevim 1.5 yılda 2 bin 448 ev teslim etti!

Finansevim müşteri almaya başladığı 1.5 yılda 3 bin 949 müşterisine teslimat gerçekleştirdi. Müşteri teslimatlarının 2 bin 448 adetini ev, bin 501 adetini ise otomobil oluşturdu.

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor. Şirket, aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

Eminevim Faizsiz Ev Alma Sistemi’nde lider!

Tasarrufa dayalı, faizsiz Elbirliği Sistemi ile yapılan konut satışlarına özellikle alım gücü düşük aileler yoğun ilgi gösterdi. Bu sistemle onlarca kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, 137 bin teslimat ile Faizsiz Ev ve Otomobil Alma Sistemi’ndeki başarısını kanıtladı.

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

fuzul ev teslimat Haberi

fuzul ev teslimat


1) Fuzul Ev nedir?


Fuzulev, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlamıştır.


Temelinde yardımlaşma olan sistem; ev almak için bir araya gelerek grup oluşturan kişilerin, birbirlerine destek olarak; faizsiz, vade farksız ev sahibi olmasını sağlar.


Fuzulev bayanların altın günü mantığı ile yardımlaşma, dayanışma halinde grupları bir araya getirerek on binlerce aileyi otomobil ve ev sahibi yapmıştır. Bu sistem toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlenmiştir.



2) Fuzul Ev ile Fuzul Yapı projelerinden ev alabilir miyim?


Evet.



3) Fuzul Ev sistemiyle nerelerden ev alabilirim?


Türkiyenin her yerinden, istenilen ev satın alınabiliyor.



4) Fuzul Ev sistemi ile hangi cins gayrimenkulleri alabilirim?


Fuzul Ev ile istenilen gayrimenkul ev, arsa, dükkan vs. alınabiliyor.



5) Fuzul Ev sistemi nasıl işler?


Fuzul Ev'de Çekiliş...