27 / 04 / 2024

fuzul fpk

fuzul fpk

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

Ev almanın en kolay yolu: FPK sistemi!

FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) ev alma sistemiyle insanların ev hayalini gerçeğe dönüştürmek adına çalışmalarını sürdürüyor. 

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri!

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen proje 138 milyon 600 bin TL yatırım bedeline sahip. 

Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat!

Tem Avrasya Konutları yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

Tem Avrasya Fuzul proje fiyatları!

Tem Avrasya Fuzul proje fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje altı blok olarak Gaziosmanpaşa'da Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Fuzul Tem Avrasya güncel proje fiyatları!

Fuzul Tem Avrasya güncel proje fiyatları minimum 507 bin TL'den başlıyor. Tem Avrasya projesi Fuzul İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor...

Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı!

Başakşehir'in merkezinde Fuzul Grup imzasıyla hayata geçirilen BaşakCity projesi 2 blok olarak yükseliyor. Fuzul BaşakCity bugün ön satışa çıktı.

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Fuzul BaşakCity yarın ön satışta!

Fuzul Grup, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirdiği BaşakCity Boutique ve BaşakCity Residence'ta ön satışlara başlıyor. 

Fuzul Yapı 2018'de 2 bin konut yapacak!

Fuzul Yapı İcra Kurulu Başkanı Zeki Akbal 2018 konut yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Akbal, Fuzul Yapı'nın 2018 yılında 2 bin yeni konut inşa edeceğini aktardı.

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017!

Fuzul Başakcity Evleri ödeme kampanyası 2017 kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek ev sahibi olmak mümkün. Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

Fuzul Başak City Boutique Residence'ta yüzde 5 peşinat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Başakcity Boutique Residence projesi Fuzul Grup hayata geçiriliyor. Fuzul Başak City Boutique Residence'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Fuzul Başakcity Konutları'nda senetli ön satış!

Fuzul Başakcity Konutları'nda senetli ön satış fırsatı sunuluyor. 25. yıla özel topraktan senetli ön satış imkanı bulunan Başakcity projesi iki blok olarak yükseliyor...

fuzul fpk Haberi

fuzul fpk

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il, ilçe veya mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.

500 Türk Lirası'ndan başlayan taksitle bile ödeme yapma imkanı sunulan FPK sisteminde ödeme planı kişinin bütçesine göre belirleniyor. FuzulEv FPK sisteminde ara ödeme de bulunmuyor.

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?
FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz konut alma sistemiyle müşterilerinin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. 

Her gelir grubuna uygun ödeme seçenekleri sunulan FuzulEv sisteminde küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan ev sahibi olunabiliyor.

Noterle belirlenen sırada vatandaş, sırası geldiğinde Türkiye’nin istediği ilden ve ilçeden dairesini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. 

 FuzulEv FPK sistemi nedir?

-Peşinatsız sisteme kayıt yaptıranlar sadece organizasyon ücretini ve...