10 / 05 / 2024

Fuzul Grup faizsiz ev sahibi yapacak

Fuzul Grup faizsiz ev sahibi yapacak

Fuzul Grup, otomobilde sağladığı güven ve birikimi konut sektöründe uygulamaya başlayarak, 'Fuzulev' ile banka ve faiz olmadan düşük taksitleri yardımlaşma sistemi içerisinde ev sahibi yapacak...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını dile getirdi.

Fuzul’den 5 bin Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası!

Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce kişinin ev, otomobil ve çatılı iş yeri ihtiyacına çözüm olan Fuzul, dayanışma ekonomisi ile 5 bin kişiye özel olarak organizasyon bedelinde tam yüzde 35’e varan indirim fırsatı başlattı. 

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Faizsiz konut sistemi denetim altına alınıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, faizsiz konut edindirmeyle ilgili satış yapan firmaların denetim altına alınmasını içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığına sunulduğunu belirtti. 

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

Eminevim faizsiz sistemde 150 bininci teslimatını yaptı!

Eminevim faizsiz sistemde 150 bininci teslimatını düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Törende 150 bininci kişi olan Salih Köse, aracının anahtarını Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün’den aldı...

Eminevim'den kentsel dönüşüme faizsiz model!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, "Düşük bir organizasyon bedeli ekleyerek maliyetleri en uzun 60 ay vadeye böleceğiz ve evini dönüşümden geçirmek isteyenlere faizsiz taksitlerle ödeme kolaylığı sağlayacağız" dedi...

Fuzul Grup faizsiz ev sahibi yapacak Haberi

Fuzul Grup faizsiz ev sahibi yapacak

Fuzul Grup, yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Fuzul Grup, otomobilde sağladığı güven ve birikimi konut sektöründe uygulamaya başlayarak, 'Fuzulev' ile banka ve faiz olmadan düşük taksitleri yardımlaşma sistemi içerisinde ev sahibi yapacak. 



1992'de kurulan Fuzul Şirketler Grubu, onbinlerce aileyi otomobil, konut ve işleri sahibi yaptı. Şirket şimdi de aynı sistemi 'Fuzulev' adıyla tekrar başlatıyor. Aynı zamanda 2000 yılında Fuzul grup inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlarken Başakşehir'de Bizimevler sitesi, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Kağıthanede Meva evleri, Kartalda Serrapark konutlan gibi bir çok başanlı projeyi de hayata geçirdi. Fuzul Grup Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Eyüp Akbal, "Fuzul grup olarak otomobilde sağladığımız güven ve birikimi şimdi konut sektöründe uygulamaya başladık. Fuzulev sistemi banka ve faiz olmadan düşük taksitlerle...