05 / 05 / 2024

Fuzul Grup Hakkında

Fuzul Grup Hakkında

2000 yılından bugüne Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Fuzul Yapı'nın yeni projesi ‘Vadiyaka’ Başakşehir'in kalbinde yükseliyor...

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.

Fuzul Grup yerli ve yabancı konut satışında rekor bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal konuyla ilgili olarak ‘Bu sene hem yerliye hem yabancıya konut satışında rekor kırarız’ dedi. 

Fuzul Grup 250 kişiye yeni istihdam sağlayacak!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine Fuzul Grup da katıldı. Fuzul Grup 2017 yılında yüzde 50’ye yakın büyüyerek 250 kişiye yeni istihdam sağlayacak…

Fuzul Grup, Nevita ile 120 milyon TL satış bekliyor!

Fuzul Grup, yabancı gayrimenkul yatırımcılarını Türkiye’ye getirmek amacıyla faaliyet gösteren markası ‘Nevita’ ile 2017 yılında atağa kalkacak. Nevita’nın hedefi; bu yıl yabancı yatırımcıya 120 Milyon TL konut satışı gerçekleştirmek…

Fuzul Grup konut satışında Türk Lirası dönemine geçti!

Fuzul Grup, konut satışında tamamen Türk Lirası dönemine geçti. Yabancıya satışta bile doların kullanılmaması kararını aldı…

Bodrum Çetirge Burnu'nda yapılacak olan inşaat hakkında suç duyurusu!

Muğla’nın Bodrum ilçesinden denize inşaat hafriyatı döktüğü idea edilen bir fima hakkında çevreciler suç duyurusunda bulundu. Grup adına açıklama yapan Sema Höcek, hafriyatların denize atıldığını söyledi.

Fuzul Grup, Riyad’a inşa edilecek projeye know-how verecek!

Fuzul Grup, yurt dışında da yatırım için kolları sıvadı. Fuzul Grup, Suudi Arabistanlı Alayuni Group ve Alhabib Real Estate’in Riyad’ın kuzeyinde inşa edeceği 400 milyon TL’lik projeye know-how verecek.

Fuzul Grup gayrimenkul yatırımlarını görüşmek için Tahran’a gidecek!

İran’a konulan ekonomik ambargonun kaldırılmasının yankıları devam ediyor. Bu gelişme, inşaat ve gayrimenkul sektörünü olumlu yönden etkileyecek, Fuzul Grup da Şubat ayında Tahran’ı ziyaret edecek.

Fuzul Grup imece usulüyle konut satışı yapıyor!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut satışında yeni bir model ortaya attıklarını belirterek, "İmece mantığıyla işleyen sistemde her ay toplanan ev parasıyla bir kişinin konutu oluyor" dedi.

Fuzul Grup Vadi Yaka Rezidans!

Fuzul Grup Vadi Yaka Rezidans projesinde toplam 380 adet daire ve 49 adet cadde mağazası yer alıyor. Blokların 15 ve 16 kat şeklinde yükseldiği projedeki daireler Mart ayı 2017 yılında teslim edilecek.

Fikirtepeliler'den iş yapmayan firma hakkında suç duyurusu!

Fikirtepe Haber'e ulaşan bilgilere göre iş başı yapılmaması ve anlaştığı adayı sattığı iddiası ile bir grup vatandaş tarafından Kartal Anadolu Adliyesinde cumhuriyet savcılığına bir firma hakkında dolandırıcılık iddiası ile suç duyurusunda bulunuldu

Torunlar GYO grup şirketleri hakkında bilgileri yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. grup şirketleri hakkında bilgileri yayınladı.

Fuzul Grup Hakkında Haberi

Fuzul Grup Hakkında

2015’in ilk yarısında yapılan konut pazarı araştırmasında; İstanbul’da markalı yeni konut adresinin Başakşehir olduğunun ortaya konulması gözleri bölgeye çevirdi. Bölgeyi yaklaşık 20 yıl önce keşfeden Fuzul Yapı, bu süreçte hayata geçirdiği projeleriyle Başakşehir’in çehresinin değişmesinde önemli rol oynadı.


Fuzul Yapı'nın yeni projesi Vadiyaka, şirketin referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Park Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor.


Şehir Hastanesi’ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika,  Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika ve Botanik Parkı’na 5 dakika mesafede yükselen Vadiyaka; Başakşehir’in ulaşılması ve tarif edilmesi en kolay projesi...


‘Bölgeyi iyi tanıyoruz, uzmanlığımızı konuşturduk’


Başakşehir’de hala yüksek talep olduğunu dile getiren...