06 / 05 / 2024

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal

Uluslararası ambargonun kalkmasıyla İranlıların Türkiye'de yaptığı konut alımları ve gayrimenkul yatırımlarının en az yüzde 50 artacağı öngörülüyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akbal: "Ambargoun kalkmasıyla yatırımcı rahatladı." dedi.

Körfez sermayesi seçim sonuçlarından memnun!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi Al Shezawi: "Seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı" dedi. Eyüp Akbal ise "Katarlı öncü bir grupla iş birliği yapacağız. İstanbul önceliğimiz olacak" dedi.

Fuzul Grup, Ankara'daki terör saldırı için taziye mesajı yayınladı!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin taziye mesajı yayınladı. İşte söz konusu taziye mesajı ...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Fuzul Grup'tan 2021 için yeni proje sinyalleri!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2021 hedeflerini anlatı. "Yapı tarafında da inşaat projelerimiz yine aynı motivasyonla hayata geçireceğiz" diyen Akbal, "2021 yılında da grup olarak yeni projelerimiz var" açıklamasında bulundu.

Ev alacaklar dikkat! Konut stokları tükeniyor!

ASAFİO Yönetim Kurulu Üyesi ve Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal yaptığı açıklamada, "Konut satışları artarak devam edecek, stoklar azalıyor. Konut alıcıları ileriki dönemlerde bu fiyatlara konut bulamayacaklar." dedi.

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışta!

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışa çıkıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projenin yeni etabını basın toplantısı ile tanıtacak...

Türkiye konut satışında Avrupa birincisi!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden gayrimenkul de yatırımlar devam ediyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akbal sektörle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Konut alan yabancı, eşyasına 4,5 milyar lira harcadı!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Akbal, "Yaptığımız araştırmaya göre, yabancılar, bu yılın ilk 10 ayında Türkiye'den aldıkları konuta ortalama 850 bin lira öderken, iç dizayn, beyaz eşya, ev/mutfak aletleri, döşeme gibi evin eşyasına da 150 bin lira harcadı" dedi..

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal Haberi

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, ambargoların kalkmasıyla ekonomik olarak rahatlayacak İranlıların, Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarını en az yüzde 50 artıracağını belirtiyor.


İran'la P5+1 ülkeleri arasında varılan nükleer anlaşma, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansının nihai raporuyla yürürlüğe girdi. Anlaşmanın yürürlüğe girmesiyle İran'a nükleer programından dolayı uygulanan ekonomik ve mali yaptırımlar kaldırıldı.


Türkiye'deki gayrimenkul sektörü temsilcileri, ambargonun kalkmasıyla uluslararası para transferi, bankacılık işlemleri ve yatırım konusunda rahatlayacak gayrimenkul yatırımcılarının ilk adresinin Türkiye olacağını kaydediyor.


"Durağanlaşan satışlar katlanarak artacak"


Konuya ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulunan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, İran ile Türkiye'nin hem sınır komşusu hem de din kardeşi olduğuna dikkati çekerek, İranlıların Türkiye'den en çok konut alan milletlerden olduğunu söyledi.


Demir, "2011, 2012 ve 2013'te İranlılara çok konut sattık ancak Suriye'de yaşanan sıkıntılar sonrası biraz durgunlaşmıştı....