05 / 05 / 2024

fuzul holding 2022 konut yatırımları

fuzul holding 2022 konut yatırımları

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

Fuzul Topraktan Arnavutköy geliyor! Yeni proje!

Fuzul Holding’in en genç iştirakleri arasında yer alan Fuzul Topraktan'ın yeni projesi Arnavutköy 27 Nisan'da görücüye çıkıyor. Lansman fırsatları sunulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak.

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

30 bin konut üreten Dağ Holding 18 şantiyede çalışıyor!

Bu yıl tam 30. yaşını kutlayan Dağ Holding, 2022 yılına kadar yaklaşık olarak 30 bin konut ürettiğini açıkladı.

Tasarruf finansman sektöründe araba, konutu 3'e katladı! Konutta üst sınır 10 milyon TL'ye çıkarılsın önerisi! 

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Tasarruf Finansman sistemini ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda ve önerilerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Hep daha iyisini iste! Kişisel bakım ürünlerinde Grundig kalitesi ile tanışın! 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Koç Holding'in, farkındalığı yüksek, zamansız modernliği kabul etmiş ve rafine zevklere hitap eden markası Grundig'de kişisel bakım ürünleri cazip fiyatlarla online mağazada. İşte 19 Eylül 2022 Grundig fiyat listesi

Koç Holding karını katladı!

Koç Holding bilançosunu açıkladı. 2022 yılının ikinci çeyreğinde Koç Holding net karını yükseltti. İşte detaylar!

Beko'dan iPhone 12'de inanılmaz fırsat! Hemen alın! İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Koç Holding bünyesinde dünya çapında etkinlik gösteren beyaz eşya ve elektronik markası olan Beko'da karne heyecanı sürüyor! Beko, iPhone 12'ye karne dönemine özel olarak indirim yaptı! Peki, Beko'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

fuzul holding 2022 konut yatırımları Haberi

fuzul holding 2022 konut yatırımları

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, gelecek sene hem salgına hem de dünyada artan enflasyona rağmen yatırımlara aralıksız devam edeceklerini söyleyerek "FuzulOto ve FuzulEv markalarımızla gelecek yıl ciddi büyüme hedefliyoruz. Şube sayısının da 120'yi aşmasını planlıyoruz. Fuzul Holding tarafında ise Nevita ve Newinn'de portföyler ciddi oranda büyüyecek." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Eyüp Akbal, İş Dünyası Sohbetleri kapsamında 2021 değerlendirmelerini ve 2022'den beklentilerini aktardı. Bu senenin kendileri için oldukça hareketli geçtiğini söyleyen Akbal, Fuzul Yapı tarafında Emlak Konut ihalelerine katılmayı sürdürdüklerini ve Balmumcu ihalesini kazandıklarını, yabancıya konut satışında Nevita ile portföylerini genişlettiklerini belirtti.


Akbal, Newinn ile profesyonel kiralama sektöründe etkilerini artırdıklarını söyleyerek "FuzulEv tarafında ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile tasarruf finansman sistemi için...