08 / 05 / 2024

FuzulEv Ağrı şubesi

FuzulEv Ağrı şubesi

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

Şehir Plancıları Odası'ndan şehirler için kamusal ve nitelikli planlama çağrısı! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir'de yaşanan taşkınlardan sonra önemli bir açıklamada bulundu ve kamusal ve nitelikli planlama çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Zorlu Gökdelen projesinde sular durulmuyor! TMMOB Mimarlar Odası'ndan projesinden vazgeçin çağrısı!

Tartışmaların göbeğinde olan Zorlu projesinde sular durulmuyor. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, projeden vazgeçin çağrısında bulundu.

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

Tunç Soyer'den Kemeraltı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşide Kemeraltı'yla ilgili çağrı yaptı.

FuzulEv Ağrı’daki ilk şubesini açtı!

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.

Mimarlar Odası'ndan İzmir'in imar planları için çağrı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, 1/25.000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı ile üst ölçekli İzmir-Manisa Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı'nın ortak akıl ile hazırlanması için çağrıda bulundu.

Mimarlar Odası'ndan TOKİ'ye çağrı: AOÇ ihalesini iptal edin!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Atatürk Orman Çiftliği taşınmazlarını açık arttırma ile satışa çıkarttı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi duruma tepki göstererek 'İhaleyi iptal edin, AOÇ arazileri müzayedelik değildir' çağrısı yaptı.

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Oman Aır Saoc Merkezi Umman İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oman Aır Saoc Merkezi Umman İstanbul Merkez Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

A101, Çağrı Semt marketlerini satın alıyor!

Tesco Kipa’nın Migros’a satışı sonrası yeni bir satın alma planı da açıklandı. 210 şubesi bulunan Semt Çağrı Marketleri, A101’e satılıyor.

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi A.Ş. Bomonti Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi A.Ş. Bomonti Şubesi, Emrah Yamaç Şube Müdürlüğünde 10 milyon TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Şişli'de açıldı.

Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi 18 Şubat 2015'te, 650 bin TL sermaye ile Ziya Baki Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

FuzulEv Ağrı şubesi Haberi

FuzulEv Ağrı şubesi

FuzulEv, hızla büyüyen ve gelişen yapısıyla Türkiye’nin dört bir tarafında devam ettirdiği şubeleşme atağı kapsamında Ağrı’daki şubesinin açılışını gerçekleştirdi.  

FuzulEv'den yapılan açıklamada, 1992'den bu yana dar gelirli ailelerin konut sahibi olabilmeleri için faizsiz, kredisiz, vade farksız sistemiyle faaliyetini hız kesmeden devam ettiren FuzulEv'in, ev almanın yolunu herkes için kolaylaştırmaya devam ettiği belirtildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Şubelerimizi ev ve otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza ulaşmanın en önemli kanallarından biri olarak görüyoruz. Bu kapsamda tüm motivasyonumuzu şube ağımızı genişletme çalışmalarımıza veriyoruz. Yeni açılacak şubeler ile daha fazla noktada müşterilerimize hizmet verirken...