29 / 04 / 2024

Fuzulev denizli şubesi

Fuzulev denizli şubesi

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla arttırıyor. En son İzmit ve Malatya’da şube açan Fuzulev, Denizli ve Antalyayla şubeleşmeye devam edecek. Türkiye’yi ev sahibi yapmayı planlayan Fuzulev yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak.

O ildeki mimarlardan uyarı! ‘Projeye aykırı yapılara izin vermeyin’

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Denizli’de son zamanlarda artan projeye aykırı imalat ve kaçak kat yapımlarına dikkat çekerek, ruhsat projelerini kamu yararı lehine kontrol etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Döviz kurlarındaki değişiklik inşaat sektörünü nasıl etkiledi? 

Döviz kurlarındaki hareketlilik inşaat sektörünü etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarının arttığını söyleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi sektörün oldukça yavaşladığını dile getirdi. 

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

FuzulEv Buca şubesi açıldı!

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

Fuzulev Konyalı'yı ev sahibi yaptı!

Fuzulev Kolay Konut Edindirme Merkezi Selçuklu Şubesi; faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemi ve sunduğu hizmet ile Konyalılar'ın gözdesi oluyor

Denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla artırıyor!

Fuzulev, Türkiye’de şube sayısını hızla arttırıyor. En son İzmit ve Malatya’da şube açan Fuzulev, Denizli ve Antalyayla şubeleşmeye devam edecek. Türkiye’yi ev sahibi yapmayı planlayan Fuzulev yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak.

Mimarlar Odası'ndan Osman Zolan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "Mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi.

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.

Fuzulev İzmir'de şube açtı!

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak; Fuzulev markasını kurdu. Kısa sürede Türkiye genelinde 22 noktaya ulaşan Fuzulev'in en yeni şubesi de İzmir'de açıldı.

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Fuzulev denizli şubesi Haberi

Fuzulev denizli şubesi

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Anadolu’nun imece kültüründeki yardımlaşma geleneğinden esinlenerek bugüne kadar yüzlerce aileyi eve kavuşturan Fuzulev, Türkiye’de herkesi ev sahibi yapmak amacıyla şubeleşmeye ağırlık veriyor. İstanbul, Ankara, Bursa gibi büyük illerden sonra Anadolu’da yatırıma hız veren Fuzulev, en son İzmit ve Malatya’da şube açtı. Fuzulev’in şubeleşmek için bir sonraki durağı ise, Antalya ve Denizli olacak.


KİRA DESTEĞİ İLE ÖDEMELERDE KOLAYLIK

FuzulEv’de bütçeyi zorlamayan 4 tip ödeme şekli bulunuyor: “Çekilişli Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi”, “Ara Ödemeli Sistem”. Fuzulev, ev almak isteyen vatandaşları destekleyen ödeme sistemleriyle, kişileri belli bir projeye hapsetmeyerek Türkiye’nin her yerinden daha erken ev sahibi olmalarını...