27 / 04 / 2024

g 20 zirvesi ne zaman

g 20 zirvesi ne zaman

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...

Dünya devi şirketler B20 Kick Off'ta buluşacak!

G 20'nin dönem başkanlığını devralan Türkiye, küresel ekonominin oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor. Servetleri 10 trilyon doları geçen dünya devi şirketler G20'nin iş dünyası kolu olan B20'nin başlangıç toplantısı için İstanbul'da buluşacak

Türkiye ve Hindistan G-20'de ilk çeyrekte büyüyen iki ülke oldu!

Türkiye, mevsimsellikten arındırılmış olarak ilk çeyrekte yıllık bazda yüzde 4,4 ile G20 ülkeleri içinde en fazla ekonomik büyüme elde eden ülke olarak kayıtlara geçti.

İnşaathane’20 Zirvesi 26 Şubat'ta başlayacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yapı Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen İnşaathane’20 Zirvesi 2020 yılında 26 Şubat – 01 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Döviz kurundaki gerileme konut kredilerini nasıl etkiledi?

G-20 zirvesindeki olumlu mesajlar sonrasında hafta başından itibaren döviz kuru gerileme eğiliminde devam etti. Kurda yaşanan düşüş hafta içinde konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş trendini hızlandırdı...

Piyasalardaki hareketlenme konut kredisi faizlerini etkiler mi?

Hafta sonu gerçekleşen G-20 zirvesindeki olumlu mesajlar sonrası TL ve piyasalarda olumlu bir hareketlilik başlattı. Piyasalardaki olumlu hava konut kredisi faiz oranlarını etkiler mi?

Buenos Aires Limanı’na talibiz!

Arjantin’in ev sahipliğinde gerçekleşen “G-20 Liderler Zirvesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yola çıkmadan önce Global Ports Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman ile Vahap Munyar röportaj gerçekleştirdi. 

11. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 20 Mayıs'ta başlıyor!

11. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fauara körfez ülkeleri yoğun ilgi gösterecek.

İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 20-22 Ekim'de!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneğince (İZSİAD) bu yıl üçüncüsü düzenlenecek İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı, 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan'da!

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Ela Quality Resort Belek Oteli'ne TUI Holly 2016 Ödülü!

G-20 Liderler Zirvesinde ülke heyetlerini ağırlayan Ela Quaüty Resort Belek, Avrupa'nın seyahat pazarı lideri TUI tarafından belirlenen "Dünyanın En iyi 100 Oteli" arasına girdi. Otel'e TUI Holly 2016 Ödülü verildi.

Göztepe-Ziverbey'de metrekare fiyatı 20 bin TL'ye kadar çıkıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırmasına göre Kadıköy'de Göztepe-Ziverbey hattında devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında markalı konut projelerinin metrekaresi 20 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Japonya'nın Marmaray'a katkısı tarihe geçecek!

G-20 Zirvesi için Türkiye’ye gelen Japonya Başbakanı Shinzo Abe, Türk-Japon İş Konseyi’ne katıldı, ardından Başbakan Davutoğlu ile baş başa görüştü.

20 soruda Güneşli Nurol Park projesi!

İstanbul Güneşli'de yükselen Nurol Park projesinde teslimlerin 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 20 soruda Güneşli Nurol Park projesi...

2015 veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 20 gün!

Veraset ve intikal vergisi 2. taksiti ödemeleri de 1 Kasım itibariyle başladı. Vergi ödemeleri ay sonunda sona erecek. Buna göre, 2015 veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 20 gün bulunuyor..

g 20 zirvesi ne zaman Haberi

g 20 zirvesi ne zaman

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...


G-20 Zirvesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde 15-16 Kasım'da Antalya'da yapılacak. ABD Başkanı Obama, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande gibi isimlerin geleceği Antalya'da, Suudi Arabistan Kralı Salman öne çıktı. Kral Salman ve 1000 kişilik heyeti, 'Dünyanın En Lüks Oteli' unvanına sahip Mardan Palace'ta konaklayacak. 


ÜST DÜZEY GÜVENLİK 

546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak. Konaklayacak ekip için dünya mutfaklarından oluşan ala carte yemekler hazırlanacak. Fiyatlara sadece oda kahvaltının dahil olduğu Suudi ekip, diğer birçok hizmet için ekstra ödeme yapacak. Otel yönetiminden...