27 / 04 / 2024

G Marin by Divan nerede

G Marin by Divan nerede

G Marin Managed by Divan nerede sorusuna Kocaeli Darıca Bayramoğlu yanıtını verebiliriz, 25 Eylül 'de satışa çıkacak olan G Marin Managed by Divan teslim tarihi Nisan 2014 olarak belirlendi.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Siviş İnşaat Gıda Bilişim Organizasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Musa Siviş tarafından kuruldu. 

By Boran Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Boran Yapı İnşaat Anonim Şirketi Mahmut Güçlü Kankotan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Expo Turkey by Qatar, Ocak'ta gerçekleştirilecek!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, ocak ayında Katar'da gerçekleştirilecek Expo Turkey by Qatar fuarının çok önemli olduğunu belirtti.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

G Marin by Divan nerede Haberi

G Marin by Divan nerede


G Marin Managed by Divan projesi Darıca Bayramoğlu 'nda inşa ediliyor. Proje Mar Yapı imzası taşıyor.


G Marin Managed by Divan nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. G Marin Managed by Divan nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


 25 Eylül 2013 tarihinde satışa çıkacak olan G Marin Managed by Divan projesi G Marin projesinin ikinci etabı olarak yükseliyor.


G Marin 'in ilk etabının bittiği yerde inşa edilecek olan G Marin by Divan projesi 248 konuttan oluşuyor. Projenin teslimlerinin Nisan 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Mar Yapı G Marin by Divan projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


G Marin Managed by Divan nerede?

G Marin Managed by Divan nerede sorusuna Kocaeli Darıca Bayramoğlu yanıtını verebiliriz


Telefon:...