29 / 04 / 2024

g yoo güneşli

g yoo güneşli

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin inşaatı devam ediyor.

G Yoo Güneşli iletişim!

G Yoo Güneşli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede yer alan dairelerin alanları 47 metrekareden başlıyor, 113 metrekareye kadar çıkıyor.

Mar Yapı G Yoo satılık!

Mar Yapı G Yoo satılık daire tipleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor. Proje toplamda 721 adet konuttan oluşuyor.

G-Yoo Inspired by Starck projesi ile hayalini kurduğunuz yaşam!

Mar Yapı imzası ile hayata geçirilen G-Yoo projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Proje teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Mar Yapı G-Yoo iletişim bilgileri!

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Yoo projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İlçesi'ne bağlı Güneşli bölgesinde yükseliyor. Mar Yapı G-Yoo iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

G-Yoo Rezidans nerede?

721 satılık dairenin yer aldığı G-Yoo İnspired by Starck projesinin satış süreci devam ediyor. G - Yoo Rezidans nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Güneşli G-Yoo ödemeleri!

2 blokta 720 daireden meydana gelen Güneşli G-Yoo projesinde fiyatlar 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Güneşli G-Yoo ödemeleri...

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları!

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor .Mar Yapı imzası taşıyan G-Yoo Güneşli Rezidans projesinde farklı ödeme seçenekleri yer alıyor.

G-Yoo Rezidans Güneşli teslim tarihi!

G-Yoo Rezidans Güneşli projesinde 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. G-Yoo Güneşli'de fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor...

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

G Yoo Güneşli teslim tarihi!

Toplam 721 adet daireden oluşan G Yoo Güneşli teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor.

Güneşli G-Yoo neden prizma şeklinde tasarlandı?

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin mimarları, tasarımda neleri öne çıkartmak istedi? İşte projenin detayları...

G Yoo Evleri Güneşli nerede?

Mar Yapı G Yoo Rezidans projesi 721 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor. Peki G Yoo Evleri Güneşli nerede?

G Yoo Güneşli iletişim!

G Yoo Güneşli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden projede yer alan dairelerin alanları 47 metrekareden başlıyor, 113 metrekareye kadar çıkıyor.

Güneşli G Yoo satılık daire!

Güneşli G Yoo satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje toplamda 721 adet daireden meydana geliyor.

Güneşli G Yoo Mar Yapı!

Toplamda 17 bin 226 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Güneşli G Yoo Mar Yapı konut projesinin tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olması planlanıyor.

Güneşli G Yoo fiyatları!

İstanbul'un Bağcılar İlçesinde yer alan Güneşli bölgesinde inşa edilen Mar Yapı G Yoo Evleri projesi 17 bin 226 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Güneşli G Yoo fiyatları...

Mar Yapı G Yoo Güneşli fiyat!

Toplamda 721 adet daireden meydana gelen Bağcılar G Yoo konut projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor. İşte Mar Yapı G Yoo Güneşli fiyat listesi...

Güneşli G Yoo Evleri nerede?

Daire teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Mar Yapı G Yoo projesinin satış süreci devam ediyor. Peki Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Güneşli G Yoo Evleri nerede?

g yoo güneşli Haberi

g yoo güneşli

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin inşaatı devam ediyor. İyi bir arsa analizi ve bölgenin mevcut durumunun olumlu ve olumsuz yanlarının gözetilmesi sonucu biçimlenen proje, cepheyi ve gün ışığını maksimize etmek amacıyla üçgen prizmalar halinde tasarlanan iki anıtsal konut bloğundan oluşuyor.


Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan G Yoo projesinin Güneşli’deki inşaatı hızla yol almaya devam ediyor. Konut bloklarını, cepheyi ve gün ışığını maksimize etmek amacıyla üçgen plan şemasındaki iki prizmatik kule halinde tasarlayan Mimar Arif Suyabatmaz ve Mimar Hakan Demirel, arsanın batısından geçen Basın Ekspres Yolu’nun mevcut trafik yoğunluğunu, Taş Ocağı Caddesi’nin gelecekteki olası trafik yoğunluğunu ve doğal aydınlatmanın efektif kullanılması kaygısını biçim kararlarına doğrudan etki eden...