07 / 05 / 2024

G-Yoo projesi ne zaman satışa çıkıyor

G-Yoo projesi ne zaman satışa çıkıyor

Mar Yapı, "G-YOO Inspired by Starck projesini ünlü tasarımcı Phılıppe Starck'ın da katıldığı lansmanla tanıttı. Projenin yatırım bedeli 200 milyon 11 Dünyaca ünlü tasarımcının imzasını taşıyan proje satışa çıktı.

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Amanos Tüneli Projesi ne zaman tamamlanacak?

Dörtyol-Hassa arasında yapılması planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne ayrılan ödeneği ve tamamlanması için öngörülen takvim meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Ankara-İzmir YHT Projesi'ne ilişkin 8 soru TBMM'de!

Ankara İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ne ilişkin 8 soru meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sorularının Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Blue Lake Evleri güncel fiyatları ne kadar?

Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Blue Lake projesi 38 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Peki Blue Lake Evleri güncel fiyatları ne kadar?

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

Göl Panorama ne zaman teslim?

Toplam 1.431 daire ve 40 ticari birimden oluşan Göl Panorama projesi BeMa İnşaat imzası taşıyor. Peki Göl Panorama ne zaman teslim?

İzmir'deki 9 dernekten Körfez Geçiş Projesi'ne destek!

İzmir'de faaliyet gösteren 9 dernek, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Başkanı adaylığı döneminde kent için açıkladığı 35 projeden biri olan "İzmir Körfez Geçiş Projesi"ne destek verdi.

Ataköy Mega Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Ataköy'de yapılması planlanan Mega Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 9 soru hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

G-Yoo projesi ne zaman satışa çıkıyor Haberi

G-Yoo projesi ne zaman satışa çıkıyor

Mar Yapı G projesiyle, dünyanın önemli metropollerinde imzası bulunan Yoo markasını bir araya getirdi. Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçecek projeye G-YOO Inspired by Starck adı verildi. G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak. Metrekare fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlayacak. Proje tasarımını Suyabatmaz Demirel Mimarlık'ın yaptığı G-YOO Inspired by Starck, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını da daha fazla alabiliyor. 

iç mekanlarda Philippe Starck imzası Kulelerin SPA, fıtness, çok amaçlı eğlence alanları, açık-kapalı havuzları, Business Lounge gibi tüm ortak alanlar ile satılabilir birimlerin tüm iç mimari tasarımları Yoo Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Philippe Starck ve ona bağlı tasarım ekibi tarafından yapıldı. 

Tasarımları ile adından söz ettiren Philippe Starck, "Türkiye'deki en büyük projem için çok heyecanlıyım....