13 / 05 / 2024

G-Yoo reklam filmi

G-Yoo reklam filmi

G-Yoo projesinde metrekare birim fiyatı 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Peki G-Yoo ne zaman teslim edilecek?

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Maciran İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maciran İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Merdan Temiz tarafından kuruldu.

Nurcebi İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurcebi İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Muammer İpci tarafından kuruldu.

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Kardoor İnşaat Gıda Reklam Enerji Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardoor İnşaat Gıda Reklam Enerji Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kara tarafından kuruldu.

Samira Yapı İnşaat Nakliye Gıda Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samira Yapı İnşaat Nakliye Gıda Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çiçek tarafından kuruldu.

Samara Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Gıda Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samara Yapı Malzemeleri Elektrik Temizlik Gıda Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tayyip Şenyaz tarafından kuruldu.

ÇEİS'ten 'Bizi Biz Yapan Çimento' reklamı! 

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın ilk reklam filmi “Bizi Biz Yapan Çimento” yayınlandı. Birliktelikten doğan gücün önemine dikkat çeken reklam filmi koronavirüsle mücadelede Türkiye’ye destek olma hedefiyle çekildi...

IDK İnşaat Gıda Reklam Hizmetleri Turizm Medikal ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IDK İnşaat Gıda Reklam Hizmetleri Turizm Medikal ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Işılay Nazan Torun tarafından kuruldu.

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, sürücüler ve mahalleli, ev yüklü kamyonu görünce şaşkına döndü. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen şoför, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semıramıs Tur Turizm Gıda Reklam Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Omar Imad Taha Al-Badrı tarafından kuruldu. 

G-Yoo reklam filmi Haberi

G-Yoo reklam filmi

"G-Yoo ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje hakkında bilgi verelim. 721 tane daireden oluşan projede satış süreci devam ediyor. 


17 bin 226 metrekare alan üzerinde yükselen G-Yoo Güneşli projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. 


Daire alanlarının 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değiştiği G-Yoo projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. 


G-Yoo projesinde basketbol sahası, çocuk kulübü, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


G-Yoo ne zaman teslim edilecek?

G-Yoo projesinde teslimler 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. 2 bloktan oluşan projenin 3 bin metrekaresi sosyal tesis olarak tasarlandı. 


G-Yoo Inspired by Starck nerede?

Adres: Yalçın Koreş Cad. No: 2/1 34197 Güneşli /...