30 / 04 / 2024

Gaffar Yıldırımer hayatı

Gaffar Yıldırımer hayatı

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gaffar Yıldırımer kimdir? Gaffar Yıldırımer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gaffar Yıldırımer, ne zamandan beri Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet veriyor?

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Bursa Yıldırım gelişerek değişecek!

Bursa Hayat Gazetesi'nden Metin Keskin bugünkü köşe yazısında Bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte Metin Keskin'in bugünkü yazısı şöyle:

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı yeniden inşa edeceğiz!

Yıldırım’ı inşa etmek için düğmeye bastıklarını söyleyen Edebali, “İnsanlarımıza hak ettikleri hayat şartlarını sağlayan ve şehrimizin marka değerini artıracak bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz” dedi.

Bursa Yıldırım'da sokak hayvanları için master plan yapıldı!

Yıldırım Belediyesi, çarpık yapılaşmanın yerine insanlara sağlıklı ve güvenli konut sağlamak için uyguladığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla insanların yanı sıra hayvanların da hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Hüseyin Yıldırım Erbaa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele başlattı!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, ilçede bin 500 adet kaçak yapı olduğunu ifade ederek, "Kaçak yapılaşma siyasi hayatıma inat olsa da mücadele edeceğim" dedi.

İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu vefat etti!

Devlet Güzel Sanatlar Akademisi 1960 mezunu İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu 6 Mart 2015 günü hayatını kaybetti.Cenazesi 8 Mart 2015 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecek.

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir? Maden İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Hamdi Yıldırım, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hamdi Yıldırım'ın hayatı...

Gaffar Yıldırımer hayatı Haberi

Gaffar Yıldırımer hayatı

Gaffar Yıldırımer kimdir?

Gaffar Yıldırımer, 1955 Yılında Konya'da doğdu. 1975 yılında Afyon Bolvadin inşaat meslek lisesini bitirdi. Öğretimini tamamlamasına takiben, 1978-1991 yılları arasında İstanbul Üniversitesi yapı işleri teknik daire başkanlığında kontrol teknikeri olarak çalıştı.1991 yılından itibaren serbest eksper olarak çalışmaya başladı. 


1991-2005 yılları arasında Pamukbank, Halk Bankası, Finansbank, Dışbank, Fortisbank gibi bankalara eksperlik hizmeti verdi. Özel kişiler, firmalar ve yukarıda adı geçen bankalara toplam 11.000 adet ekspertiz raporu hazırladı. 


2005 yılında Uzman Gayrimenkul Danışmanlık Eksperlik ve İnşaat Limited Şirketini kurarak Eylül 2009 tarihine kadar yukarıda isimleri geçen bankalara eksperlik hizmeti vermeye devam etti. 


Eylül 2009 da kurulan Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasında kurucu ortak olup, şirket yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi. Halen eksperlik ve yönetim kurulu başkanlığı görevini...