05 / 05 / 2024

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik adres 

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik adres 

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eldorado Galata Antikacılık Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Ertuğrul ve Gözde Çiçekverdi ortaklığında kuruldu.

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. kuruldu!

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Dede Sevil İç Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dede Sevil İç Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi, Yiğit Sevil ve Rafet Murat Dede ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Galata'da kuruldu.

Semart Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semart Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Kutlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Tuzla, İstasyon Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Mimarlık ve Sinema Salt Galata'da buluşacak!

İlki 11 Ocak 2016'da müzik konusunda Salt Galata'da düzenlenen "Mimarlık Ve..." buluşmalarının ikincisi yarın 'Mimarlık ve Sinema' başlığı altında gerçekleşiyor. Panel, Kalebodur'un desteği ile düzenlenecek.

Galata Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Çifci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Asya Restorasyon Tadilat Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Restorasyon Tadilat Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Musa Taştan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Bakırköy, Yeşilyurt Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi, Mehmet Hakan Ezer Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.

Batuba Mimarlık Restorasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuba Mimarlık Restorasyon Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hülya Başer tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Eylül'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Yolu Sokak'ta kuruldu.

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik adres  Haberi

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik adres 

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. konusu:
1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...