30 / 04 / 2024

Galataport İstanbul Kruvaziyer Limanı 2019

Galataport İstanbul Kruvaziyer Limanı 2019

Galataport Projesi'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projenin Türkiye'nin en büyük cruise alanlarından biri olacağını ve 2020'nin mart ayında açılacağını belirtti.

Galataport Mart 2020’de tamamlanacak!

Mart 2020'de tamamlanacak İstanbul'un dev projesi Galataport, Seatrade Cruise Global 2019 fuarında dünyanın birçok yerinden katılan kruvaziyer firmalarına tanıtıldı.

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Galataport'un ilk kiracılarına büyük jest!

Ferit Şahenk ve Serdar Bilgili, ortak olarak açtıkları Galataport İstanbul’dan dükkan kiralayan ilk müşterilerinden 6 ay boyunca kira almayacak...

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Galataport İstanbul'da son durum ne?

Galataport İstanbul Genel Müdürü Tolga Engin, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tolga Engin, proje ilişkin kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Galataport İstanbul'a ilk gemi Ağustos'ta yanaşacak!

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali, Galataport İstanbul'un Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi.

Galataport ve Tersane İstanbul’da yatırımcılarla anlaşmalar yapıldı!

Nüfusu 240 bini geçen Beyoğlu, 40 bin işletmesi ve turizme hitap eden tarihi mekanlarıyla İstanbul'un ekonomisinde rolü büyük olan bölgelerden. Beyoğlu, şimdi Galataport ve Tersane İstanbul projeleriyle gündeme geldi.

Galataport projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne?

Galataport projesi dünyanın en özel yerlerinden biri olan, İstanbul'un merkezi Karaköy sahilinin 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyısında hayata geçiriliyor. Peki projenin çalışmalarında son durum ne? Genel Müdür Erdem Tavas, projedeki son durumu paylaştı...

Galataport'ta marka yarışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen ve merakla beklenen Galataport projesinde marka yarışı başladı...

Galataport projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

Galataport Kruvaziyer Liman projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Proje dahilinde ilk gemi Nisan ayında limana yanaşacak.

Galataport inşaatında çevredeki binalar hasar gördü iddiası!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, 2002’den bu yana kamuoyunda tartışmalara neden olan, hakkında birçok kez durdurma kararı alınan Galataport'un civardaki binalarda hasara yol açtığı gerekçesiyle maddi tazminat davası açtı.

Galataport İstanbul'dan 'İstanbul silüeti' açıklaması!

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' denildi.

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Galataport İstanbul’da Knauf güvencesi!

Galataport İstanbul’da, sektörde en yüksek ürün kalitesi, geniş ürün gamı ve kapsamlı teknik danışmanlık ve hizmetleri sunan Knauf’un ürün ve sistemleri kullanıldı.

Galataport İstanbul Kruvaziyer Limanı 2019 Haberi

Galataport İstanbul Kruvaziyer Limanı 2019

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galataport Projesi'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Ersoy incelemenin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galataport'un İstanbul'un ve Türkiye'nin en büyük cruise alanlarından biri olacağını belirterek, 2020'nin mart ayında açılacağına işaret etti.

Projenin tamamının 2020'nin sonunda açılacağını aktaran Ersoy, Karaköy Limanı'na aynı anda 3 büyük gemi yanaşabildiğini ve şimdiden ileriye dönük cruise rezervasyonlarında artmayacağına karar verdi.

Cruise gemilerinde diğer turist rezervasyonlarına göre çok daha erken tatil planlarının yapıldığını belirten Ersoy, "2020'den itibaren bizim ciddi şekilde Karaköy Limanı'na ihtiyacımız var." dedi.

Galataport projesine "cruise limanı" demenin haksızlık olacağını söyleyen Bakan Ersoy, şu ifadeleri kullandı:

"Galataport aslında tam bir turizm kompleksi. İstanbul'un da çok ihtiyacı olan bir kompleks. Bizim hedefimiz, turist başına elde...