30 / 04 / 2024

Galataportta yer alacak mağazalar 2021

Galataportta yer alacak mağazalar 2021

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali, Galataport İstanbul'un Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi.

Galataport'ta marka yarışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen ve merakla beklenen Galataport projesinde marka yarışı başladı...

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.

EYT için SGK’dan kritik hamle! Aklınızı başınızdan alacak!

Milyonlarca EYT’linin merakla beklediği EYT düzenlemesi için gözler 28 Şubat’a yani Meclis'in açılacağı tarihe çevrildi. 28 Şubat tarihinde başlayacak TBMM mesaisinde EYT düzenlemesi genel kurul gündeminin ilk ve öncelikli başlıkları arasında yer alacak. EYT için artık geri sayım başlarken SGK’da da

Kira sözleşmesinde yer alacak şartlar nelerdir?

Kira sözleşmesi, kiracı ve mal sahibinin önem vermesi gereken resmi belgelerden biridir. Peki Kira sözleşmesinde yer alacak şartlar nelerdir?

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

İstanbul Finans Merkezi'nde yer alacak şirketler 10 yıl kurumlar vergisi ödemeyecek!

İstanbul Finans Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Merkez için hazırlanan yasalara göre; merkez içerisinde yer alan şirketlere 10 yıl boyunca yüzde 100 kurumlar vergisi indirimi uygulanacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 9 bin güvenlik kamerası yer alacak!

İnşaat çalışmalarının adım adım sona yaklaşıldığı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim’de açılacak. Havalimanında, 9 bin güvenlik kamerası yer alacak...

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nda 136 dükkan yer alacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, içerisinde tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanların yer alacağı Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatını inceledi.

Oasis Designer Outlet’te dünya spor markaları yer alacak!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ikinci AVM yatırımları olan Oasis Designer Outlet’te dünyanın önde gelen spor markalarının yer alacağını söyleyerek, “Spor, AVM içinde eğlenceyle beraber ziyaretçilerimize sunacağımız bir model olacak” dedi.

İFM'nin kalbinde yer alacak SPK ve BDDK binalarının temeli atılıyor!

İstanbul Finans Merkezi’nin kalbinde yer alacak SPK ve BDDK binalarının temeli bu hafta atılıyor. İlk kazmaların vurulmasının ardından 3 yıl içinde binaların hazır olması planlanıyor. Yatırımların maliyeti de 3 milyar lirayı bulacak.

TOKİ, Akıllı Şehir Fuarı'nda yer alacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek Smart City Expo İstanbul (İstanbul Akıllı Şehir Kongre ve Fuarı)fuarında yer alacak.

Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda yer alacak proje tanıtıldı!

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi kapsamında Türkiye Pavyonu’nda yer alacak projenin detayları açıklandı. ‘Darzanà’ adlı projede, Osmanlı dönemi deniz kuvvetlerinde yer alan ‘baştarda’ yeniden inşa edilecek

Galataportta yer alacak mağazalar 2021 Haberi

Galataportta yer alacak mağazalar 2021

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali,  Galataport İstanbul'un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yeme-içme ve ferah bir alışveriş ortamının olacağını dile getiren Bali Ağustos'tan itibaren Galataport'un kademeli olarak açılacağını dile getirdi.

Bali, "Bunun için çok heyecanlıyız. Ağustos ayı itibarıyla Karaköylüler başta olmak üzere tüm İstanbulluları ve Türkiye'den herkesi buraya bekliyoruz. Çünkü Türkiye için gerçekten önemli bir projeye burada imza atılıyor. Bunun için biz herkesi kucaklayan bir mahalle, tarihsellik, inovasyon ve estetiğin birleştiği bir mahalle olacak Galataport İstanbul." şeklinde konuştu.

Galataport İstanbul projesinde kruvaziyer gemileri için yapılan terminallerin büyük önem taşıdığını söyleyen Bali, "Tabii ki bir de kruvaziyer terminalimiz var. Bu sahilinde de 200 yıl sonra erişime açılmasını sağlayan aslında bizim...