18 / 05 / 2024

galatapot marka tescili

galatapot marka tescili

İlk ihale döneminde Danıştay tarafından iptal edilen ve tekrar ihaleye çıkmaya hazırlanan Galataport'un, bu sefer de marka tescili gündemde...

Mintek Yapı'dan Tuzla'ya 200 konutluk proje!

2006 yılında Hüseyin Ekşi tarafından kurulan Mintek Yapı, bugün marka tescili yapılan New markasıyla büyüyor. Butik projelerle sektörde var olan şirket, şimdiye kadar 600'ün üzerinde konut teslim etti.

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

Fair İzmir 26 Mart'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, öz kaynaklarıyla Gaziemir’de yaptığı uluslararası yeni fuar alanının adını Fair İzmir (Fuar İzmir) koydu. ’Fair İzmir’ adının marka tescili için Türk Patent Enstitüsü’ne başvurdu.

Marka Rezidans adres bilgileri!

Sur Yapı imzalı Marka Rezidans projesinde daireler 330 bin TL'den başlıyor. Proje 26 ve 21 katlı kule 14 katlı home office bloğu olarak yükseliyor."Marka Rezidans adres bilgileri" haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Marka Rezidans projesi!

Marka Rezidans projesi daire alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişen proje 65 bin metrekaresinin kiralanabilir alana ayırdı. Proje 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Sur Yapı Marka'da lansmana özel yüzde 10 indirim!

Sur Yapı, rotasını Bursa'ya çevirdi. 1.3 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek Sur Yapı Marka, 316 rezidans ve alışveriş merkezinde bulunan 220 mağazasıyla Bursa'nın en büyük karma projesi olacak

Marka Rezidans iletişim!

Marka Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bursa'nın nilüfer bölgesinde 220 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede daireler 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Marka Rezidans ödeme planı!

Marka Rezidans projesindeki daireler 330 bin TL ile 1 milyon 869 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor Projede 316 tane daire yer alıyor. İşte Marka Rezidans ödeme planı...

Marka Rezidans fiyatları ne kadar?

Marka Rezidans Bursa projesinde 316 tane daire bulunuyor. Projenin AVM bölgesinde 220 adet mağaza bulunuyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılan Marka Rezidans fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Marka Rezidans fiyat listesi!

Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılan Marka Rezidans projesinde daire, home office ve AVM bulunuyor. Proje 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. İşte Sur Yapı Marka Rezidans fiyat listesi...

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesi!

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesi 26 ve 21 katlı kule, 14 katlı home office bloğu olarak yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Projenin AVM bölümünde 220 mağaza yer alıyor.

Marka Rezidans Bursa!

Marka Rezidans Bursa projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede toplam 316 rezidans daire yer alıyor.

Sur Yapı Marka Rezidans projesi!

Sur Yapı Marka Rezidans projesi satışları başladı. 1,3 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede dairelerin fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede 316 rezidans daire ve home officeler bulunuyor.

galatapot marka tescili Haberi

galatapot marka tescili

İlk ihale döneminde Danıştay tarafından iptal edilen ve tekrar ihaleye çıkmaya hazırlanan Galataport'un, bu sefer de marka tescil sorunu ile gündemi meşgul edebileceği belirtildi. 

Marka Tescil Ofisi Acar Patent tarafından yapılan açıklamada, ''Galataport'' markasının 22 Nisan 2011 tarihinde Türk Patent Enstitüsü tarafından tescile uygun görüldüğü hatırlatıldı. 

Girişimciler Mehmet Fereç Balcı ve Hayati Şanlı tarafından ticari amaçlı olarak tescil ettirilen Galataport markasının yedi sınıfta koruma altına alındığı ifade edilen açıklamada, şu değerlendirmelerde bulunuldu: 

''İnşaat ve temizlik hizmetleri, gayrimenkul ve sigortacılık, kara hava deniz taşımacılığı, konaklama hizmetleri, mağazacılık, eğitim öğretim tv radyo program yapım hizmetleri ve deri çanta cüzdan gibi sınıflarda marka tescili gerçekleşen ve galataport.com.tr alan adını da barındıran 'Galataport' markası çok kişiyi peşinden koşturacak gibi gözüküyor.'' 

Konuya ilişkin bilgi veren Acar Patent Marka...