29 / 04 / 2024

Galatarasaray stad projesi

Galatarasaray stad projesi

2006 yılında Galatasaray'ın Riva ve Seyrantepe'deki iki büyük projesi suya düşmüş. Büyükşehir Belediyesi, kulübün Riva'daki, 100 milyon dolar gelir beklediği, 1 milyon 175 bin metrekarelik arazisini piknik alanı olarak projelendirmiş.

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Sivas eski stad yerleşkesi fikir projeleri sergilendi!

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri "Eski stad yerleşkesi fikir projesi" kapsamında hazırladıkları projelerini sergiye çıkardı.

İzmir Göztepe Stadı'nda son durum!

Başbakan Yıldırım’ın, Göztepe Başkanı Sepil ile yaptığı görüşmede, Gürsel Aksel’in yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stada onay vermesi camiada sevinçle karşılandı. Stad projesi önümüzdeki günlerde tekrardan ihaleye çıkacak.

İzmir Alsancak Stadı'nda son durum!

İzmir'de depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle geçen yıl tribünleri yıkılan Alsancak Stadı'nın yenilenmesi projesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi, bakanlıktan gelen 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliğini onayladı.

Antalya Arena Stadı kente değer kattı!

CHP’li Akaydın’ın “100 yıllık yanlışlıkta son dönemeç” diyerek iptal etmeye çalıştığı 100.Yıl Projesi’ndeki Antalya Arena Stadı, Başkan Türel’in çabalarıyla bitirildi. Stad, ekonomide can damarlarından birisi haline geldi.

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

AEK Ayasofya Stadı'nın çalışmaları 2016'da başlayacak!

Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden AEK, yeni stadı için gerekli parayı buldu. Projesi hazır olan stadyum yapılmaya başlanacak, adı da Ayasofya Stadı olacak.

Santiago Bernabeu Stadı genişletme projesi iptal mi oldu?

Madrid Belediyesi'nin tavrı ve mahkemeden çıkan durdurma kararlarından dolayı Real Madrid Kulübü'nün 400 milyon avroluk Santiago Bernabeu Stadı'nı genişletme projesi iptal aşamasına geldi.

Ankara Central Park projesi sporu nasıl etkileyecek?

Ankara 19 Mayıs Stadı arazisiyle Gençlik Parkı’na yapılmak istenen yaşam alanı projesi, spora ağır bir darbe indirecek. ‘Central Park’ adı verilecek alanın bir bölümüne 42 bin kişilik stadyum inşa edilecek.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

Bornova Doğanlar Stadı'nın açılışı yeni sezona yetişecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin işbirliğiyle yapımı süren Doğanlar Stadı’nda çıta yükseldi. Projesi UEFA standartlarını karşılayacak şekilde geliştirilen stattan yeni sezonda faydalanacak.

Galatarasaray stad projesi Haberi

Galatarasaray stad projesi



CİMBOM'A KARA HABER 


Riva'nın satışı hayal oldu

GALATASARRAY'a büyük şok... Cimbom'un iki büyük projesi suya düştü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray'ın Riva arazisini piknik alanı olarak yeniden projelendirdi. Genel Kurul'dan 1 milyon 175 bin metrekarelik arazinin gayrimenkul satışı için onay alan ve 100 milyon dolar gelir bekleyen G.Saray, bu haberle paniğe kapıldı. Belediye aldığı kararla Riva'ya konut yapılmasına izin vermezken araziyi piknik ve yürüyüş alanı olarak belirledi. 


Yeni stat da hayal oldu


Cimbom, Riva'daki arazinin yanı sıra stat yapmayı planladığı Seyrantepe'de de ağır bir darbe aldı. Şişli Belediyesi İmar Müdürlüğü, bir yıllık süre dolunca Seyrantepe'deki stat projesini iptal etti. TOKİ'nin de Seyrantepe ve...