06 / 05 / 2024

Galatasaray Adası açılacak mı

Galatasaray Adası açılacak mı

Galatasaray Adası geçen seneki yıkımla enkaza çevrilmişti. Dün de açılışına 1 gün kala havuz ve çevresindeki kaplamalar söküldü.

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.

Galatasaray Adası BELTUR'a kiralanıyor!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 29 Eylül'de yapılacak olan olağanüstü mali genel kurulda Galatasaray Adası'nın BELTUR'a kiralanması konusunu kulüp üyelerinin oylamasına sunacak.

Kiracı Mels Turizm'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası, İBB tarafından dün sabah saatlerinde ikinci kez yıkıldı. Adada kiracı konumunda olan Mels Turizm Otelcilik Restoran Eğlence Hizmetleri Limited şirketinden ise konu ile ilgili açıklama geldi.

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yıkım kararı alınan Galatasaray Adası ile ilgili divan kurulu toplantısında açıklamada bulundu...

Galatasaray Adası'ndaki havuzun döşemeleri söküldü!

Galatasaray Adası geçen seneki yıkımla enkaza çevrilmişti. Dün de açılışına 1 gün kala havuz ve çevresindeki kaplamalar söküldü.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası ile ilgili flaş açıklama!

Galatasaray Adası'nın son işletmecisi Mehmet Koçarslan, "Özbek, hem adayı yıktırdı hem de üyelere açılmasına müsaade etmedi. Şunu anlıyorum ki kamulaştırılacak iddiası doğru” dedi.

Ali Fatinoğlu: Galatasaray Adası'nı Dursun Özbek yıktırdı!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Fatinoğlu, Galatasaray Adası'nın yıkımıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Adası açılacak mı Haberi

Galatasaray Adası açılacak mı

Kuruçeşme semtinin açıklarında yer alan Galatasaray Adası'na uzun yıllar önce yapılmış olan bazı tesisler, imara aykırı olduğu gerekçesiyle geçen sene yıkılmıştı. Ortaya da Boğaz'ın güzelliğine yakışmayan bir görüntü çıkmıştı.

AÇILIŞA HAZIRLANIYORDU

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, bu çirkinlik bölgede yaşayan vatandaşların ve turizmcilerin tepkisini çekti. Hatta, devletin bu konuya el atması bile istendi. Kiracı şirket harcama yaparak, Galatasaray Kulübü üyeleri ve vatandaşların yüzme havuzundan yararlanması için burayı tekrar kullanılabilir hale getirdi. Altyapıyı da hazırladı.

HİÇ ACIMADAN SÖKTÜLER


Ancak ne olduysa açılış tarihine bir gün kala oldu. Bu kez de havuzun kaplamaları ile tesisin yer döşemeleri belediye ekipleri tarafından söküldü. Ortaya yine, turizm tesisine yakışmayacak çirkin bir görüntü çıktı. Kaybeden ise Galatasaray üyeleri ve buradan yararlanan vatandaşlar oldu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa...