05 / 05 / 2024

galatasaray akademisi

galatasaray akademisi

Galatasaray Spor Kulübü, Almanya Wisbaden'de 200 dönüm araziyi 99 yıllığına kiralamak istiyor. Galatasaray Akademisi kurulacak olan arazi için Almanya Hükümeti ile görüşmeler yapılıyor.

Riva'daki arazi Galatasaray'dan alınmayacak!

Riva arazisinin belediye tarafından Galatasaray Kulübü'nün elinden alınacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Lüleburgaz Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması başladı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılacak projelerin 29 haziran 2015 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor. Yarışmanın birincisine 30 bin TL ödül verilecek.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy otel projesi İBB'den neden geri çekildi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

Galatasaray'ın otel planı belediyeye takıldı!

Galatasaray'ı 811 milyon liralık borç yükünden kurtaracak Mecidiyeköy'deki lüks otel projesi belediyeye takıldı. Yeniden başvuru yapmaya hazırlanan kulüp, yıllık 5 milyon dolar kira getirisi hedefinde...

1993 yılında Galatasaray 40 bin kişilik yeni bir stat yaptıracakmış!

1993 yılında Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yeni bir stat inşa etme kararı almış. Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu arsanın tapularını bu iki kulübe armağan edeceğini açıklamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1989 yılında Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

1989 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu, 1 trilyon değerindeki arsanın tapularını iki kulübe armağan edeceğini açıklamış.

Galatasaray Adası'nın asıl sahibi kim?

Galatasaray ’ın mülkü olarak iddia ettiği İstanbul Boğazı ’ndaki Kuruçeşme Adası’na, Hazine ’nin kamulaştırmasız el koyduğu ortaya çıktı.

Galatasaray Üniversitesi 2 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 2013 yılında yanan tarihi binası, aradan geçen zamana rağmen hâlâ restore edilmeyi bekliyor. Beşiktaş Ortaköy’de bulunan binaya iki yıl içinde hiçbir tadilat işleminin yapılmaması dikkat çekiyor.

Galatasaray Üniversitesi’nde tadilat başlayamıyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası yanalı iki yıl oldu. Yangının ardından, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu vakfın sunduğu projeyi kabul etmedi.

Galatasaray Üniversitesi'nde tadilat hala başlamadı!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası yanalı iki yıl oldu. Yangının ardından, İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu vakfın sunduğu projeyi kabul etmediği için tadilata hâlâ başlanamadı.

İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, Erzurum'da bağışlarla inşa edilecek!

Erzurum'da 61 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, bağışlarla inşa edilecek. 1.000 TL'lik bağışla 1 metrekare alanın maliyeti çıkarılacak.

Galatasaray'a şok: TT Arena elden gidebilir!

Başkan Duygun Yarsuvat, Türk Telekom Arena'nın Galatasaray Kulübü için yapıldığını ancak üst hakkının henüz verilmediğini dile getirdi. Yarsuvat "Dolayısıyla bu stat her zaman elimizden alınabilir" dedi

galatasaray akademisi Haberi

galatasaray akademisi


Galatasaray Spor Kulübü, altyapısı için yeni projelere hazırlanıyor. Almanya'da Frankfurt'un batısında yer alan Wisbaden'deki 200 dönümlük araziyi 99 yıllığına kiralamak isteyen Galatasaray, bu alanda 800 öğrenci kapasitesine sahip bir akademi kurmayı planlıyor. Akademide altyapıdan oyuncu yetiştirmek isteyen Galatasaray ile Almanya hükümeti arasındaki görüşmeler...