07 / 05 / 2024

galatasaray hisseleri neden yükseliyor

galatasaray hisseleri neden yükseliyor

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Nvidia'nın Hisseleri Neden Yükseliyor?

Video oyunlarında kullanılan çipleriyle tanınan Nvidia, son yıllarda veri merkezi pazarına yöneldi. Veri merkezi çip işi, 29 Ocak'ta sona eren mali yılda şirketin gelirinin %50'den fazlasını oluşturdu ve şirketinin hisseleri bu yıl %160'tan fazla artarak 586 milyar dolarlık kazanca ulaştırdı.

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Dursun Özbek: Galatasaray Riva ile Florya projesi zorda!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir" dedi...

Galatasaray Adası'ndaki yapılar neden yıkıldı?

Galatasaray Adası'nda yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla adaya ne olacağı merak konusu oldu. İstanbul’un en güzel tesisinin adaya yapılması isteniyor.

Emlak Konut, Riva'dan önce Galatasaray’ın hisselerini uçurdu!

Galatasaray’ın Riva ve Florya arazileriyle ilgili kararı camiada tartışmalara neden olsa da borsa negatif değil, pozitif beklentiyi satın aldı, kulübün hisseleri dün adeta uçuşa geçti, 3.5 yılın zirvesine çıktı. Murat Kurum ise “Galatasaray olabilecek en iyi protokolü imzaladı." dedi.

Galatasaray hisselerine Riva ve Florya dopingi!

Cuma günü kapanışına göre yüzde 12 yükselişle haftaya başlayan Galatasaray hisseleri, yatırımcısına yıl başından bu yana ise yüzde 105 kazandırdı

Galatasaray'ın Riva projesine şartlı onay, Florya'ya red!

Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Florya ve Riva arazilerinin satışı konusunda: "Riva'ya şartlı onay veririm ama Florya'ya asla. Florya, neden bu anlaşmanın içine konuyor anlamış değilim. " dedi.

Galatasaray Üniversitesi 3 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 142 yıllık tarihi binası, 22 Ocak 2013’te çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Binanın restorasyonu yaklaşık üç yıldır bekliyor. Peki neden restore edilmiyor?

Galatasaray Üniversitesi neden restore edilemiyor?

Vakıf Başkanı İnan Kıraç, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray Üniversitesi’nde çıkan yangının üzerinden 35 ay geçtiğini anımsattı. Kıraç şunları söyledi, “Bugüne kadar bir netice alamadım. " dedi.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy otel projesi İBB'den neden geri çekildi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

Akfen İnşaat hisseleri yüzde 7,61'e ulaştı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu2na yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat hisseleri daha önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber yüzde 7,61'e ulaştı...

galatasaray hisseleri neden yükseliyor Haberi

galatasaray hisseleri neden yükseliyor

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımları'ın hisse fiyatı cuma günü, 3,00 liradan kapanış yaparken ,derbi sonrası  yüzde 20 artışla 3,60 liraya yükseldi. 

Fenerbahçe deplasmanında son galibiyetini 22 Aralık 1999'da alan Galatasaray, dünkü karşılamada rakibini 3-1 yenerek puanını 45'e çıkardı ve bir maç eksiği ile ligin zirvesinde bulunan Trabzonspor ile puanını eşitleyerek ikinci sıraya yükseldi.

Analistler, Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda oldukça önemli bir engeli aştığını belirterek, artan şampiyonluk şansı ile borsada hisselerin güne güçlü alımlarla başladığını bildirdi. Sportif başarının finansal açıdan önemli olduğunu kaydeden analistler, ligin üst sıralarında yer alan takımların Avrupa kupalarında mücadele ederek önemli gelir elde etme şansı bulunduğunu anımsattı.

Analistler, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin haftaya yüzde 1,58 azalarak 114.984,40 puandan başlamasına rağmen, Galatasaray hisselerinin tavan fiyat olan 3,60 liradan açılış yaptığına...