29 / 04 / 2024

Galatasaraya ait araziler

Galatasaraya ait araziler

2006 yılında Galatasaray'ın düştüğü finansal darboğazdan kurtulmasının yolu, kulübün portföyünde yer alan arazileri değerlendirmesinden geçiyormuş. Sarı-kırmızılı kulüp, Riva'yı satışa çıkarsa en az 105 milyon dolar kazanabilirmiş.

2006 yılında Galatasaray'a iki kara haber!

2006 yılında Galatasaray'ın Riva ve Seyrantepe'deki iki büyük projesi suya düşmüş. Büyükşehir Belediyesi, kulübün Riva'daki, 100 milyon dolar gelir beklediği, 1 milyon 175 bin metrekarelik arazisini piknik alanı olarak projelendirmiş.

Tarım arazileri kiraya verilecek! 2 sene süreyle işlenmeyen araziler için yeni düzenleme! Kiralayana destek ödemesi var!

Tarım ve orman alanlarında düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM’de resmen kabul edildi. Bu kanunla, 2 sene süreyle işlenmeyen atıl araziler kişilere ait olsa dahi üretime açılması için kiralanabilecek...

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Türkiye’nin 12 ilinde yer alan araziler özelleştiriliyor!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Türkiye’nin 12 ilindeki mülkiyeti kamuya ait arazilerin özelleştirilmesine karar verildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararda Türkiye Şeker Fabrikaları’na ait araziler de bulunuyor. Muğla Datça'daki korunacak doğal alan ilan edilen arazi de özelleştirme kapsamına alındı.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsa ve araziler kiraya verilerek değerlendiriliyor!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vakfa ait arsa ve arazilerin kiraya verilerek, yapım karşılığı kiralama, kat karşılığı inşaat yöntemleriyle değerlendirilerek gelir elde edildiğini belirtti..

Gürsel Tekin'den hazine arazilerinin tarıma açılmasına ilişkin açıklama!

Hazine’ye ait araziler tarım arazisi şeklinde kiralanabilecek. 14 milyon metrekarelik alanda üretim yapılacak. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Hazine'ye ait arazilerin kiralanmasını meclise taşıdı...

Kazakistan'da araziler yabancılara satılmayacak!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, "Araziler, onun üzerinde çalışana ait olmalı. Araziler yabancılara satılmayacak. Bu benim ilkesel pozisyonum" dedi...

Hazineye ait tarım arazileri için başvurular 4 gün sonra bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hazineye ait tarım arazileri için başvuru tarihinin 19 Kasım'da sona ereceğini açıkladı. Kurum, araziler için 90 bin başvurunun olduğunu ifade etti.

Ulaştırma Bakanlığı'na ait arsa ve araziler mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ulaştırma Bakanlığı'na ait arsa ve araziler ile bunların satış ve kiralama işlemleri hakkında soru önergesi hazırladı...

Siirt’te hazineye ait araziler 10 yıllığına kiralanacak!

Siirt’te hazineye ait imar içinde ve dışında bulunan tarım amaçlı kullanılan arazilerin 10 yıllığına kiralanacağına ilişkin bir duyuru yayımlandı.

Hazine arazileri ülke ekonomisine katkı sağlayacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan düzenlemeye göre hazineye ait araziler devlete gelir getirirken ülke ekonomisine katkı sağlayacak. Araziler, değerinin binde biri oranında kiraya verilecek.

Hazineye ait araziler vatandaşa teslim edilecek!

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Karamehmet Mahallesi’ni ziyaret ederek 6292 sayılı kanun uyarınca hazineye ait arazilerin vatandaşlara teslim edileceği müjdeledi. 

İsrail, Filistinlilere ait 52 dönümlük araziye el koydu!

İsrail, Batı Şeria'daki Filistinlilere ait 52 dönümlük araziye el koydu. Zanun beldesinde Yahudi yerleşim yeri dosyasından sorumlu Hasan Şabita, "El konulan araziler belde sakinlerine ait" dedi. 

Galatasaraya ait araziler Haberi

Galatasaraya ait araziler



GALATASARAY'IN DÜŞTÜĞÜ FİNANSAL DARBOĞAZDAN KURTULMASININ YOLU, BU ARAZİDEN GEÇİYOR


Altın madeni RİVA


Sarı-kırmızılı kulüp bugün Riva'yı satışa çıkarırsa en az 105 milyon dolar kazanabilir. Bölgenin en değerli arsası kat karşılığı veya gelir paylaşımı ile değerlendirilirse, bu gelir 200 milyon doların üzerine çıkabilir


GALATASARAY NASIL KURTULUR 

TEBERNÜŞ KİREÇCİ


Ada da atıl


    Galatasaray'ın portföyünde yer alan bir diğer önemli gayrimenkul de Arnavutköy açıklarındaki ada. Toplam alanı 2 bin 300 metrekare olan adanın bir benzeri yok. Aslına bakılırsa bu ada için, 'paha biçilmez' demek, son derece doğru olur. Kulübün 3 büyük projeyi tamamladıktan sonra yapacağı ilk iş bu ada için turizm ve eğlence odaklı iyi...