02 / 05 / 2024

Galatasarayın otel projesi

Galatasarayın otel projesi

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Galatasaray'ın salon projesi sekteye uğradı!

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetiminin TT Stadı’nın üstünü kapatmak yerine yapmaya söz verdiği salonun temeli henüz atılmadı. 

Ulugöl'e 90 yataklı otel projesi!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert,''  Ulugöl Tabiat Parkımıza giden yol üzerinde ki yaklaşık 10 dönümlük belediyemize ait araziye uygulanmak üzere 90 yataklı bir otel projesi üzerinde çalışmalara başladık'' dedi. 

Galatasaray'ın can suyu Riva projesi!

Galatasaray'ın can suyu olarak görülen Riva projesinde inşaat çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Emlak Konut tarafından ihale edilen Beykoz Riva arsasının gelirinin yüzde 80'i Galatasaray'ın olacak.

Riva projesi Galatasaray'ın umudu!

Aydınlık Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Pamukoğlu bugün köşesinde "Galatasaray'ın kurtuluşu Riva'da" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları..

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Galatasaray'ın salon projesi 75 milyon TL'lik davadan kurtardı!

Türk Telekom Arena’nın yanına spor salonu inşa etmeyi planlayan Galatasaray'ın Spor Genel Müdürlüğü ile olan davaları da rafa kaldırdı. Toplam 75 milyon liralık dava kapandı.

4 ayda 66 yeni otel projesi için teşvik belgesi verildi!

Anadolu illerindeki otel yatırımları devam ediyor. Yılın ilk 4 ayında 29 şehirde 14 bin 581 yataklı 66 yeni otel projesi "teşvik belgesi" alırken bu projeler için 1 milyar lira yatırım yapılacak

Galatasaray'ın Riva projesi Mart ayında açıklanacak!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özbek Riva arazisindeki projenin maketinin hazırlandığını ve Mart ayında açıklanacağını söyledi.

Galatasarayın otel projesi Haberi

Galatasarayın otel projesi

Galatasaray Kulübü'nün önem verdiği Mecidiyeköy'de bulunan araziye otel yapılmasını içeren projeyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulan izin talebi, metin hatası nedeniyle geri çekildi.


Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Dursun Aydın Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölge planıyla ilgili bir düzeltme çalışması olduğunu aktararak, "İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne bu konuyla ilgili bir izin talebi sunmuştuk. Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Yapılacak düzeltmenin ardından önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" ifadelerini kullandı.


İzin talebiyle ilgili herhangi bir sorun olmadığını ve meclise sunulmasının ardından da onay alacağını vurgulayan Özbek, "Bölge planıyla ilgili notlar metin haline dönüştürülürken yanlış yazılmış. Bu nedenle de kendimiz geri çektik. Yoksa herhangi bir problem yok" değerlendirmesinde...