28 / 04 / 2024

Galleria AVM jll türkiye

Galleria AVM jll türkiye

Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. Galleria AVM'ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet verecek.

Galleria AVM, JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı.

Galleria AVM yönetim ve kiralama için JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. JLL Türkiye, Galleria AVM'nin yönetimini ve kiralama faaliyetlerini yürütecek.

2024'e kadar AVM sayısının yüzde 10 artması bekleniyor!

JLL Türkiye, 2021 üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye’nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Raporu'na göre; 2024 senesine kadar AVM sayısında yüzde 10 artış yaşanması bekleniyor. 

Galleria yıkılıyor!

İstanbul'un ilk alışveriş merkezin Galleria için yıkım karar alındı. Yıkılan AVM'nin yerine rezidans inşa edilecek. 

Kovid-19 salgını AVM'leri ve ofisleri nasıl etkiledi?

JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2021 Yarıyıl Raporu yayınlandı. Peki rapora göre pandemi sürecinde AVM ve ofis sektöründe neler yaşandı? İşte detaylar...

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

US Polo, Next Level AVM’de mağaza açtı!

JLL Türkiye'nin yönettiği, Ankara’nın gözde alışveriş merkezi Next Level AVM’de şimdi de US Polo mağazası kapılarını hizmete açtı.

Avi Alkaş: AVM'lerin açılışı için ekstra maliyet gerekli!

AVM yatırımcıları ile mağaza sahipleri arasında kira tartışması devam ederken, JLL Türkiye kurucu Başkanı Avi Alkaş, AVM'lerin açılmasına ilişkin bir açıklamada bulundu...

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Döviz borcu olan 120 AVM bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, dövizli kiraların TL’ye dönüştürülmesi kararnamesi sonrası AVM’lerin 15 milyar dolar döviz borcu olduğunu açıkladı. Alkaş, yaklaşık 120 AVM'nin bankalara geçebileceğini söyledi.

Türkiye genelinde AVM sayısı iki yıl sonra 450 olacak!

JLL Türkiye’nin ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü-2018 3. Çeyrek’ raporuna göre iki yıl sonra Türkiye genelindeki AVM sayısının 450 olacağı öngörülüyor.

Avi Alkaş, AVM ve perakendeci arasındaki kira tartışmasını anlattı!

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, döviz kurlarındaki artışı takiben perakendecinin AVM yatırımcısından ‘babalık’ beklediğini ancak yatırımcının da aynı baba şefkatini bankalardan bulamadığını söyledi..

43 yeni AVM geliyor!

JLL Türkiye’nin Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü Raporu'na göre, AVM sayısının 2021 sonunda 454’e çıkması bekleniyor...

Ofis kiraları TL'ye dönüyor, 43 yeni AVM geliyor!

JLL Türkiye’nin 2018’in ilk yarısını mercek altına alan ‘Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporuna göre, 43 yeni AVm açılacak ve ofis kiralarında TL'ye dönüş başladı...

Galleria AVM jll türkiye Haberi

Galleria AVM jll türkiye

Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. JLL Türkiye yeni iş birliği kapsamında; sosyal yaşam, eğlence ve alışveriş merkezi olarak hizmet veren Galleria AVM'ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet...