14 / 05 / 2024

gama holding şirketini satıyor

gama holding şirketini satıyor

İnşaat ve enerji şirketi olan Gama Holding, İrlanda'daki Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını EGH Group'a devrediyor. 

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Sabancı Holding iki dev dijital pazarlama şirketini bünyesine kattı

Sabancı Holding, veri odaklı dijital pazarlama alanında faaliyet gösteren SEM ile siber güvenlik (operasyonel teknolojiler) konusunda dünyanın önde gelen startuplardan birisi olan Radiflow'u bünyesine kattı.

Gama Holding'in acı günü! Ergil Ersü vefat etti!

Gama Holding Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Makina Yüksek Mühendisi Ergil Ersü hayatını kaybetti. 

Gama Holding yurt dışındaki şirketini satıyor! 

İnşaat ve enerji şirketi olan Gama Holding, İrlanda'daki Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını EGH Group'a devrediyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında eylem!

Gama Holding ve Türkerler Holding tarafından yapımı devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

Türkerler ve GAMA'ya EMEA Finance Awards'tan iki ödül!

Türkerler Holding’in GAMA ile yürüttüğü İzmir ve Kocaeli şehir hastaneleri projeleri, EMEA Finance tarafından 2016 yılının “En İyi PPP Projeleri” seçildi.

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Koç Holding, Fortune en çok gelir elde eden 500 şirket listesinde!

Fortune dergisi, dünyanın en çok gelir elde eden 500 şirketini açıkladı. Listeye Türkiye’den bir tek 25 milyar 515 milyon dolar ile Koç Holding girdi.

Tekfen Holding bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Tekfen Holding 2016 yılında finansal tablolarının bağımsız denetimi için BDO Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verdi.

Yılport Holding, Portekizli Tertir şirketinin yüzde 100 hissesini aldı!

Yılport Holding, Portekizli Tertir’i şirketini satın aldı. Böylece, Tertir’a bağlı, dünyanın farklı ülkelerindeki 10 uluslararası terminal de Türklere geçti. 18 Şubat’ta Portekizli limancılık şirketi Tertir’in yüzde 100 hissesini satın aldı.

Altınhas Holding gayrimenkul sektöründe kalıcı olmak istiyor!

Altınhas Holding, uzun süredir girmeyi planladığı gayrimenkul sektörüne İş Bankası iştirakleriyle ortak şirket kurarak start verdi. İş Altınhas şirketini kuran ortaklık Ömerli'de 'Kasaba'nın 3'üncü etabını yapacak.

Sanko Holding, Lafarge Ereğli Çimento şirketini satın aldı!

Sanko Holding, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge Grubu’nun, Türkiye’deki yatırımlarından "Lafarge Ereğli Çimento" şirketini satın aldı.

gama holding şirketini satıyor Haberi

gama holding şirketini satıyor

Bankalara 1 milyar dolarlık borcu nedeniyle masaya oturan Gama Holding, İrlanda'daki Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını Prag merkezli EGH Group'a devrediyor. Yaklaşık 20'ye yakın banka ile masaya oturan holding, Gama Enerji'deki yüzde 51 hissesinin tamamının satışı için görüşmelere başladı. Tekfen ile brilikte kurduğu Gate İnşaat'taki yüzde 50'lik payı ortağına satmıştı. 

Dünya Gazetesi’nden Kerim Ülker’in haberine göre; Gama Holding, İrlanda için görüşmelere başladı. Galway bölgesinde kurulu Tynagh Energy'deki yüzde 40'lık payını EGH Group'a devrediyor. EGH Group, Gama'nın yüzde 40'lık payının yanı sıra Tynagh Energy'de yüzde 40 ortak olan ABD'li GE Energy Financial'ın da payını alacak. Devir işlemiyle EPH Group, Tynagh Energy'de yüzde 80'lik bir paya ulaşacak. Geri kalan yüzde 20'lik hisse ise İrlandalı işadamı Bran Keogh'un sahibi olduğu Mountside Partners'da kalacak.

YÜZDE...