05 / 05 / 2024

Gamal Shoaib Soliman Morshed

Gamal Shoaib Soliman Morshed

Icon Gayrimenkul Geliştirme Müteahhitlik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed O.M.F Ahmed Tawfik, Mohamed Hassan Mohamed Zalat, Gamal Shoaib Soliman Morshed, Hassan Mohamed Ahmed Zalat tarafından kuruldu.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Alternative Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alternative Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gamal Mohamed Hüseyin El Hakim ve Seifeldin Gamal Mohamed Elhakim ortaklığında kuruldu. 

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamal M.H.M. Elmenyawy tarafından kuruldu. 

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi M.A. Abdallah Soliman Abukashaf, Yousef Rızk Sbhy Alsırhe, Haıtham Y.I.Al Hartanı ve Hasan N. H Alhıttanı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karas Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karas Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fam Adel Sedky Henawy, A. Emad Anear Gerger ve K. Khla Soliman Ghetawe imzasıyla kuruldu.

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asad Real State Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Hatem Mohamed Soliman Farghaly, Wael Mohamed Soliman Farghaly tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Icon Gayrimenkul Geliştirme Müteahhitlik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icon Gayrimenkul Geliştirme Müteahhitlik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed O.M.F Ahmed Tawfik, Mohamed Hassan Mohamed Zalat, Gamal Shoaib Soliman Morshed, Hassan Mohamed Ahmed Zalat tarafından kuruldu.

Gamal Shoaib Soliman Morshed Haberi

Gamal Shoaib Soliman Morshed

Icon Gayrimenkul Geliştirme Müteahhitlik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed O.M.F Ahmed Tawfik, Mohamed Hassan Mohamed Zalat, Gamal Shoaib Soliman Morshed, Hassan Mohamed Ahmed Zalat tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Icon Gayrimenkul Geliştirme Müteahhitlik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...