26 / 07 / 2024

Gambiya otel arazisi

Gambiya otel arazisi

Türkiye’nin Banjul Büyükelçisi Ergin Soner, Gambiya’nın Türk girişimci ve işadamları için fırsat olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh’in de yatırım yapmak isteyen firmalara her türlü kolaylığı sağlayacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

 Taşyapı'nın Koşuyolu'ndaki otel projesi durduruldu!

Darüşşafaka Cemiyeti'nin Koşuyolu'ndaki arazisi için planlanan 80 metrelik otel inşaatı durduruldu.

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

Highway AVM'nin arazisine 5 yıldızlı termal otel!

Highway arazisi içinde bize ait olan bir bölgede, 5 yıldızlı 450 odalı, 1000 yataklı ve 10 bin kişilik kongre turizm düzenlenebilecek termal otel projesi için çalışmaları devam ediyor.

Ali Ağaoğlu’nun otel projesi İBB'den geçmedi!

Ali Ağaoğlu’na ait İstanbul’un en gözde arazilerinden olan Yeniköy’deki Carlton Arazisi’ne otel projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden (İBB) geçmedi.

Fi Yapı'nın Adapazarı Dağdibi’ndeki arazisi satıldı!

Fiyapı’nın Dağdibi’nde 350 dönüm arazide içinde üniversite, otel, hastane, AVM ve konut gibi yapıların yer alacağı dev projesinin arazisi el değiştirdi. Arazinin yeni sahibi Habil Genç isimli işadamı

Yalova arboretum arazisine otel yapılacak!

2012 yılında Yalova Belediyesince otel yapılması şartıyla Arboretum arazisi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı son sözünü söyledi.

Vakıflar Altunizade arazisi otel alanı imar planı yeniden askıda!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından otel alanı olarak ihaleye çıkardığı 17 bin 920 metrekarelik Abdullahağa Vakfı Üsküdar Altunizade arazisinin imar planı bugün 2. kez askıya çıktı.

Tahincioğlu İstinye otel projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu Gayrimenkul, bugün İstinye arazisi için bugün imzalar atıldı. Tahincioğlu'nun İstinye projesinde otel ve apart otellerle birlikte cadde mağazaları olacak...

Gambiya'da okyanusa sıfır otel arazisi Türkler’e bedava verilecek!

Türkiye’nin Banjul Büyükelçisi Ergin Soner, Gambiya’nın Türk girişimci ve işadamları için fırsat olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh’in de yatırım yapmak isteyen firmalara her türlü kolaylığı sağlayacağını söyledi.

Gambiya'da, Türk yatırımcılara özel fırsat!

Türkiye'nin Banjul Büyükelçisi Ergin Soner, Gambiya'nın Türk girişimci ve iş adamları için fırsat olduğunu belirtti. Türk şirketlerine otel inşa etmeleri durumunda ücretsiz arazi tahsis edilecek

Safi Dolapdere Otel projesi 106 odalı olacak!

Safi Gayrimenkul, Dolapdere'de kendi arazisi üzerinde 106 odalı ve 5 ticaret birimi olan bir otel inşa edecek. Safi Dolapdere Otel projesinin 2016 yılı sonunda hizmete açılması hedefleniyor...

Zeytinburnu sahiline bir otel daha geliyor!

Zeytinburnu sahiline bir otel daha geliyor. Sahildeki otel zincirini tamamlayacak olan TOBB’un 73 bin metrekarelik arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılacak olan inşaatın yüksekliği 70 metreyi bulacak.

Gambiya otel arazisi Haberi

Gambiya otel arazisi

Türkiye’nin Banjul Büyükelçisi Ergin Soner, Gambiya’nın Türk girişimci ve işadamları için fırsat olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh’in de yatırım yapmak isteyen firmalara her türlü kolaylığı sağlayacağını söyledi. Atlantik Okyanusu’na kıyısı olan Gambiya’nın en önemli gelirlerinden birinin turizm olduğuna işaret eden Soner, ülkenin çok güzel doğal ve henüz kirletilmemiş sahili, denizi ve yeşil alanları ile Avrupalı turistlerin ilgisini çektiğini bildirdi. Turizm sezonunda otellerin kapasitesinin yeterli olmadığını vurgulayan Büyükelçi Soner, Cumhurbaşkanı Jammeh’in Türk şirketlerine otel inşa etmeleri durumunda okyanusa sıfır ücretsiz arazi tahsis etmeye hazır olduğunu kaydetti. 

Jammeh’in geçen Şubat’ta Türkiye’yi ziyaretinin ardından ilişkilerin ivme kazandığını ifade eden Büyükelçi Soner, Gambiya’nın Türkiye’den uzakta 2 milyonluk toplam nüfusuyla küçük bir ülke olmasına rağmen, ülke genelinde Türkiye sevgisinin çok büyük olduğunu anlattı. 

Büyükelçi Ergin Soner,...