17 / 05 / 2024

gamze dinçkok yucaoglu

gamze dinçkok yucaoglu

Ömer-Ayşegül Dinçkök çifti Akmerkez Residence'a taşındı. Yücaoğlu çifti, Bebek'teki evleri bakıcı ve hizmetli için küçük gelince, Akmerkez Residence'taki dayalı döşeli, daha büyük bir eve geçti...

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçsan Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Dinç tarafından kuruldu.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Hüseyin Dinçel: Yabancıya konut satışında rekor geliyor!

Akyapı Kurucu Ortaklarından Hüseyin Dinçel TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi. İşte Dinçel'in o değerlendirmesi...

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

gamze dinçkok yucaoglu Haberi

gamze dinçkok yucaoglu

Ömer-Ayşegül Dinçkök çiftinin kızları Gamze Yücaoğlu, kendi doğum günü olan 14 Mart'ta, New York'ta kızı Ayşe Ela'yı dünyaya getirmişti. Can-Gamze Yücaoğlu çifti, Ayşe Ela'nın çifte vatandaşlık işlemlerini halledip geçen perşembe İstanbul'a dönmüş. Bu arada Bebek'te oturan Yücaoğlu çiftinin, Akmerkez Residence'a taşındıklarını öğrendim. Yücaoğlu çifti, Bebek'teki evleri bakıcı ve hizmetli için küçük gelince, Akmerkez Residence'taki dayalı döşeli, daha büyük bir eve geçmiş. Bu arada duydum ki, anneanne Ayşegül Dinçkök de, babaanne Nilgün Yücaoğlu da, Ayşe Ela'nın üzerine titriyormuş.

Sabah/Günaydın/Bülent Cankurt

...