29 / 04 / 2024

GAP Vadisi 4. Etap son durum

GAP Vadisi 4. Etap son durum

Şanlıurfa GAP Vadisi projesi kapsamında Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Ataşehir’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztüre ile Osman Uğur Tatlıdil ortaklığı ile kuruldu.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Riva’da yer alan eski arsasında hayata geçirilen Düşler Vadisi villa projesinde Galatasaray’ın kazancı 3 katına çıktı. Yükselen ev fiyatlarıyla beraber projenin başlangıcında 750 milyon TL alması planlanan kulübün kasasına 2 milyar 400 milyon TL'yi geçecek...

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Düşler Vadisi'nde 2. Etap'ta 200 villanın satışı başlıyor!

Galatasaray'ın Riva'daki arazisinde hayata geçen Düşler Vadisi'nde 2 Etap satışları başlıyor. Projenin geliri 4 milyar TL'yi aşacak. 

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Zendaya, San Fernando Vadisi'nde yeni ev aldı!

Genç yıldız Zendaya Fernando Vadisi'nde yeni bir ev aldı. Ünlü isim 6 yatak odası, 7 banyosu bulunan ev için 4 dolar ödedi. 

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri!

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

GAP Vadisi 4. Etap son durum Haberi

GAP Vadisi 4. Etap son durum


'Daha Yeşil Bir Şanlıurfa' sloganıyla boş alanların halkın hizmetine sunulması amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan GAP Vadisi projesinde yer alan etaplarda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 


Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şehirler Arası Otobüs Terminali arasındaki boş alanda başlatılan GAP Vadisi 4. etap çalışmaları sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş, GAP Vadisi 4. etap çalışmasını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


85 bin metrekare alanda yapılacak olan proje kapsamında: 1 kafeterya, 1 kaskatlı havuz, 1 süs havuzu, 3 gömük kafe, Asma germe sistemlerden gölgelik, Konsol tipi oturma birimleri, Amfi Şeklinde oturma birimleri, Yürüyüş yolları, Peyzaj alanları, Oyun gurupları, İdari binalar, yığma taş duvarlar, Sulama sistemleri yer alacak.



Şanlıurfa Büyükşehir...