14 / 05 / 2024

Gar Kavşağı Tekkeköy raylı sistem hattı son durum

Gar Kavşağı Tekkeköy raylı sistem hattı son durum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, Gar Kavşağı’ndan Tekkeköy’e kadar uzatılacak raylı sistem inşaatının ihalesini 83 milyon TL’ye bir firmaya verdiklerini açıkladı.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Tekkeköy'e hanımlar konağı inşa ediliyor!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Aşağıçinik Mahallesi’nde yapımına başladıkları 4 katlı "Hanımlar Konağı"nı yılbaşına kadar teslim almak istediklerini söyledi.

Samsun Tekkeköy Hanımlar Konağı açılışa hazır!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından yapılan Hanımlar Konağı'nın inşaatında sona gelindi. Konak önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış bekliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı'nın yüzde 74'ü tamamlandı!

Mersin’in trafik sorununun çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatının yüzde 74’ü tamamlandı, kavşak Aralık ayı ortalarında hizmete girecek.

Samsun Gar - Tekkeköy raylı sistem hattı açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı tamamlanarak yolcu taşımaya başladı. Samsun'un raylı sistem hattı 31 kilometreye çıktı.

Samsun Gar - Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Pazartesi gününden itibaren yolcu taşımaya başlayacak olan Gar - Tekkeköy raylı sistem hattında devam eden test sürüşlerine katıldı.

Samsun Gar-Tekkeköy Raylı Sistem hattı açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz gün itibariyle faaliyete geçen Gar – Tekkeköy Raylı Sistem hattını inceledi.

Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmaları mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattı açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geçen günlerde Gar-Canik Balıkçı Barınağı raylı sistem hattının açıldığını ve 10 Ekim’de de Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattının açılacağını ifade etti.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattı 10 Ekim’de açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı Gar-Balıkçı Barınağı arasında tamamlanan bölümde test sürüşleri başladı.

Gar Kavşağı Tekkeköy raylı sistem hattı son durum Haberi

Gar Kavşağı Tekkeköy raylı sistem hattı son durum


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gar Kavşağı’ndan Tekkeköy’e kadar uzatılacak raylı sistem inşaatının ihalesini 83 milyon TL’ye bir firmaya verdiklerini açıkladı.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un önde gelen sanayici, iş adamı, yönetici ve STK temsilcileri ile Sevgi Kafe'de bir araya geldi. Başkan Yılmaz toplantıya katılanlara Samsun’da devam eden projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Her ay düzenledikleri bu istişare toplantılarının şehirde yaşayanlarla aralarındaki iletişimini sağladığını belirten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu toplantılar ile şehir içerisinde 15- 20 günde oluşan olaylar, yapısal değişiklikler, işler, hizmetler hakkında bilgiler veriyoruz. Gar Kavşağı’ndan Tekkeköy’e kadar olan 14 km’lik inşaatın Büyükşehir Belediyesi’nce yapılacak olan alt yapı çalışmaları, koridor boşaltmaları, yan yolların inşa edilmesi ve betonun yapılması gibi işlerin çoğunu yapmıştık....