04 / 05 / 2024

Garanti Bankasının sahibi kim

Garanti Bankasının sahibi kim

Doğuş Holding ve İspanyol bankası BBVA bankanın yüzde 14.89'unun BBVA tarafından alınması için görüşmeler yürüttüklerini açıklarken, BBVA anlaşma olması halinde hisseler için çağrı yapmasının gerekmeyeceğini belirtti.

Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler acil baksın! Garanti Bankası promosyonu 2024 

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Her banka emekli promosyon ödemelerini paylaştı. Peki Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler hemen baksın! 

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.

Garanti Bankası'ndan promosyon müjdesi! Son tarih 31 Ağustos

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterisi olanlara toplam 1500 TL hediye promosyon ödenecek. İşte, Garanti Bankası'nın son kampanyasının detayları...

Bu şartları karşılayanlar Yapı Kredi ve Garanti Bankası'na koşsun. Nakit sıkıntısına son

Yapı Kredi ve Garanti Bankası'nın kredi detaylarına ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. Bu şartları karşılayanlar çok daha rahat kredi alacak.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Garanti Bankası 1000 TL verecek

Bankalar tarafından kampanyalar konusunda açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası'nın da 1000 TL vereceği açıklandı. İşte detaylar

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında bir güncelleme yaptı. Banka, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya taahhüt eden müşterilere, toplamda 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Garanti Bankası'ndan nefes kesen son dakika: Emekliler kalbinize hakim olun! Bu rakamı duyunca inanamayacaksınız!

Emekli promosyonları konusunda bankalar sürekli güncellemeler yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar, Garanti Bankası'nın promosyon miktarını da merak ediyordu. İşte Garanti Bankası'nın promosyon miktarıyla ilgili detaylar...

Garanti Bankası son dakika müjdesi! Paraya ihtiyacı olan hemen buraya baksın!

Garanti Bankası, özel bankalar arasında en fazla kampanya düzenleyen bankalar arasında yer alıyor ve gece yarısı bir müjde yayınladı. Banka tarafından hazırlanan kampanyanın detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Garanti Bankası'ndan sürpriz. Emekli promosyonunda rakamlar değişti

Bankalar emekli promosyonları konusunda güncellemelere gitmeye devam ediyor. Garanti Bankası'nın promosyon miktarı da vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. İşte Garanti Bankası'nın promosyon miktarı hakkında detaylar.

Garanti Bankası yakınını getirene bakın ne kadar veriyor! İşte o kampanya detayları!

Yakınını davet et kampanyası, sahiplerine özel bonus kredi kartı veya Paracard ile başlatıldı. Müşterilere özel bir şekilde sunduğu hizmetler ile dikkat çeken Garanti Bankası son kampanyası ile herkesin ilgisini çekmeyi başardı. İşte o habere dair detay..

Garanti Bankası mayıs ayına özel kesenin ağzını açtı! İşte rekor promosyon ödemeler!

Garanti Bankası mayıs ayına girilmesiyle beraber promosyon miktarını güncelledi. İşte güncellenen promosyon miktarı!

Garanti Bankasının sahibi kim Haberi

Garanti Bankasının sahibi kim


Garanti Bankası'nın ortaklarından İspanya merkezli banka BBVA Garanti Bankası'nın yüzde 14.89'ünü almak için Doğuş Holding ile ileri aşamada görüşmeler yürüttüğünü açıkladı.


Garanti Bankası'nın iki ana hissedarı Doğuş Holding ve İspanyol bankası BBVA bankanın yüzde 14.89'unun BBVA tarafından alınması için görüşmeler yürüttüklerini açıklarken, BBVA anlaşma olması halinde hisseler için çağrı yapmasının gerekmeyeceğini belirtti.


BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre Garanti Bankası'nda hissedarlık oranını yüzde 39.9'a yükseltecek olan ileri aşamadaki görüşmeler anlaşmayla sonuçlanırsa BBVA'nın diğer hissedarlara çağrı yapmasını gerektirmeyecek.


Satışa konu yüzde 14.89 payın piyasa değeri hissenin dünkü kapanış fiyatı olan 8.85 liraya göre 5.53 milyar lira düzeyinde bulunuyor. Ancak BBVA ile Doğuş Grubu arasında Kasım 2010 yılında yapılan anlaşmaya göre, Doğuş Grubu'nun Garanti'deki payının azalması bankanın yönetim kurulundaki üye dağılımını değiştirebilir.


BBVA'nın Garanti Bankası'na ortak...