17 / 05 / 2024

garanti bonus taksit kampanya

garanti bonus taksit kampanya

Kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiren Garanti BBVA, herkesi sevindirecek bir kampanyanın daha haberini verdi. İşte Garanti BBVA tarafından açıklanan yeni taksit kampanyası…

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında başı çeken Garanti BBVA Ekim ayı kampanyasını da duyurdu. Pek çok kişinin yüzünü güldüren Garanti BBVA kampanyası için son tarih 31 Ekim olarak belirlendi.

Garanti BBVA'dan 1.000 lira harcamaya 1.000 lira Bonus! Elinizi çabuk tutun!

Garanti BBVA yaptığı son dakika açıklamasında 1.000 Türk Lirası harcamaya 1000 Türk Lirası bonus vereceğini duyurdu. İşte Garanti BBVA bonus kampanyası ile ilgili son dakika detayları...

Garanti BBVA'dan flaş açıklama... Son dakika hemen buraya bakın!

Garanti Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi... Banka Bonus Troy'a başvuran müşterilerine 250 TL Bonus verecek... İşte ayrıntılar... 

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Garanti BBVA'dan market alışverişlerinizde dev kampanya!

Garanti BBVA İsteGelsin'de Bonus Kart başvurunuza 300 TL'ye varan Bonus fırsatı... Hemen bakın...

Garanti BBWA acil duyurdu! Paranızı almak için acele edin! Son tarih belli oldu!

Pek çok sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hediye bonus dağıtan Garanti BBWA’dan yeni bir kampanya daha geldi. Garanti BBWA, mobilya sektörüne yönelik hazırladığı kampanya doğrultusunda hesaplara 100 TL yatıracağını duyurdu.

Garanti BBWA resmen duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapan bu parayı alacak!

Temmuz ayına girilmesiyle beraber kampanyalarını peş peşe sıralayan Garanti BBWA, yeni kampanyasını duyurdu. Garanti BBWA, 31 Temmuz tarihine kadar başvuru yapan müşterilerin 240 TL bonus kazanacağını açıkladı.

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Giyim sektörüne yönelik düzenlenen kampanya kapsamında 175 TL tutarındaki puanı hesaplara yatıracağını duyuran Garanti BBWA, kampanya ilişkin detayları paylaştı.

Garanti BBWA’dan son dakika açıklaması! Bu kişilerin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Gıda fiyatlarının her geçen gün artması nedeniyle bankalar da bu alana yönelik hazırladıkları kampanyalarına her gün bir yenisini ekliyor. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenlediğini açıklayan Garanti BBWA, kampanya şartlarına uyum sağlayan müşterilerin 200 TL bonus kazanacağını paylaştı.

Garanti Bonus kartı olanlar dikkat! Bu parayı ay sonuna kadar alabilirsiniz!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerine özel yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında hesaplara 100 TL yatırılacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın detaylarını ve son başvuru tarihine de paylaştı.

Garanti Bonus'tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Garanti Bonus, müşterilerine inanılmaz bir açıklama yaptı. Garanti'den gelen açıklamalara göre; çılgın bir kampanya başladı. Kampanyanın son günü 30 Haziran 2023 oldu. İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası son dakika vererek kampanyasını açıkladı! Paraya ihtiyacı olan hiç düşünmeden buraya baksın!

Garanti BBVA, Bonus kredi kartı veya Paracard sahiplerine özel "Yakınını Davet Et" kampanyasıyla, mobil müşteri olan her yakını için 1.000 TL'ye varan bonus fırsatı sunuyor.

garanti bonus taksit kampanya Haberi

garanti bonus taksit kampanya

Emekli maaş promosyonlarıyla adından sıkça söz ettiren Garanti BBVA, şimdi de herkesi sevindirecek yeni bir kampanya açıkladı.

Resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın detayları duyuruldu ve katılım tarihi olarak 1- 31 Ekim tarihleri açıklandı.

Peki, Garanti BBVA’dan açıklanan bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte Garanti Bonus’un yeni kampanyasının detayları…

Garanti Bonus, şimdi elektronik harcamalarına ücretsiz olarak artı 3 taksit imkanı sunuyor. Garanti Bonus’un bu yeni kampanyasına katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden "Hemen Katıl"ın tıklanması ya da  UC yazıp 3340'a SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Bu taksit kampanyasına katılmak için ise; Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden "Hemen Katıl"ın tıklanması ya da "EVET UC " yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini yazarak 3340'a SMS göndermeleri...