03 / 05 / 2024

Garanti Mortgage bonus kazanma

Garanti Mortgage bonus kazanma

Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage’dan kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL bonus da hediye ediliyor.

Garanti BBVA'dan 1.000 lira harcamaya 1.000 lira Bonus! Elinizi çabuk tutun!

Garanti BBVA yaptığı son dakika açıklamasında 1.000 Türk Lirası harcamaya 1000 Türk Lirası bonus vereceğini duyurdu. İşte Garanti BBVA bonus kampanyası ile ilgili son dakika detayları...

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Giyim sektörüne yönelik düzenlenen kampanya kapsamında 175 TL tutarındaki puanı hesaplara yatıracağını duyuran Garanti BBWA, kampanya ilişkin detayları paylaştı.

Garanti Bonus kartı olanlar dikkat! Bu parayı ay sonuna kadar alabilirsiniz!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerine özel yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında hesaplara 100 TL yatırılacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın detaylarını ve son başvuru tarihine de paylaştı.

Garanti Bonus'tan çılgın kampanya müjdesi! Garanti müşterileri şimdi hemen baksın!

Garanti Bonus, müşterilerine inanılmaz bir açıklama yaptı. Garanti'den gelen açıklamalara göre; çılgın bir kampanya başladı. Kampanyanın son günü 30 Haziran 2023 oldu. İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası son dakika vererek kampanyasını açıkladı! Paraya ihtiyacı olan hiç düşünmeden buraya baksın!

Garanti BBVA, Bonus kredi kartı veya Paracard sahiplerine özel "Yakınını Davet Et" kampanyasıyla, mobil müşteri olan her yakını için 1.000 TL'ye varan bonus fırsatı sunuyor.

Garanti BBWA az önce duyurdu! Garanti Bonus müşterilerinin hesabına para yatacak!

Bankalar her geçen yeni bir kampanya düzenlerken, bir kampanya duyurusu da Garanti BBWA’dan geldi. Garanti BBWA, kampanya kapsamında Bonus Kart müşterilerinin hesabına 100 TL yatıracağını duyurdu.

Garanti Bonus müşterilerine müjde! Hesabınıza 2 gün içinde para yatacak!

Garanti BBWA, Bonus müşterilerine özel düzenlediği kampanyada hesaplara para yatacağını duyurdu. Anı zamanda, kampanyanın 31 Mayıs’a sona ereceği bildirildi.

Garanti BBVA'dan 1.000 TL bonus kazanmak için son 3 gün! Bu kampanyayı aman kaçırmayın! 

Garanti BBVA peş peşe açıkladığı kampanyaları ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Banka şimdi de 1.000 TL bonus kazandırıyor. İşte Garanti BBVA'nın o kampanyası ile ilgili tüm detaylar...

Bu para sadece Garanti Bonus müşterilerine verilecek!

Düzenli olarak yaptığı kampanyalarla müşterilerini memnun etmeyi başaran Garanti BBWA, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Kampanya doğrultusunda 100 TL Bonus puan kazanılacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın katılım şartlarını ve detaylarını da duyurdu.

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerinin bu parayı hemen almasını istedi! Son tarih verildi!

Garanti BBWA, düzenli olarak yaptığı kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Giyim, aksesuar ve kozmetik gibi alanlarda geçerli olacak kampanya kapsamında hesaplara 150 TL yatırılacağı duyuruldu.

Garanti Bonus kartı olanlara müjde! Hesaplara para yatacağı duyuruldu!

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Garanti BBWA, yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bonus kartlılara özel düzenlenen kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 200 TL yatırılacağı paylaşıldı.

Garanti BBWA resmen hızır gibi yetişti! Bonus Kart müşterilerinin hesabına tek tek para yatacak!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerine özel büyük bir kampanya başlattı. Market sektörüne özel düzenlenen kampanya büyük ilgi gördü. Banka, kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL bonus hediye edileceğini paylaştı.

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası, bonus web sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti, Ramazan ayına özel yapacağınız market alışverişlerinizde 400 TL bonus verecek. İşte ayrıntılar...

Garanti Mortgage bonus kazanma Haberi

Garanti Mortgage bonus kazanma


Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage’dan kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL bonus da hediye ediliyor. İlk evi için kredi almak isteyenler, Garanti şubelerinden, garantimortgage.com sitesinden ve 444 3846 – 444 EVİM telefon hattından başvuruda bulunabiliyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Günümüzde konut kredisi kullananların büyük bölümünü ilk evini satın almak isteyenlerin oluşturduğunu gözlemliyoruz. Bu nedenle, 1 ay sürecek kampanya kapsamında, kredi kullanacak kişilere avantajlı faiz oranları sunmayı hedefledik. 300 TL bonus vererek bir anlamda ev hediyesi vermeyi istedik. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olmak...