30 / 04 / 2024

garanti Özel Ödemeli Konut Kredisi Özellikleri

garanti Özel Ödemeli Konut Kredisi Özellikleri

Garanti Bankası, 240 ay vadeye kadar sabit faizli ve istenilen tutarda ara ödeme yapabilme olanağı sunan Özel Ödemeli Konut Kredisi kullandırıyor. 

Garanti Bankası'ndan promosyon müjdesi! Son tarih 31 Ağustos

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterisi olanlara toplam 1500 TL hediye promosyon ödenecek. İşte, Garanti Bankası'nın son kampanyasının detayları...

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Garanti BBVA, dijital kanallarda yükselen otomotiv satışlarını dijital oto kredisiyle desteklediği duyurdu. Bu kapsamda dijital oto kredisinin öncelikle Dacia ve Renault marka araç alacaklarda geçerli olacağı bildirildi.

Garanti BBVA müşterilerine özel: 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı!

Garanti BBVA müşterilerine özel kampanya... 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunulacak... işte ayrıntılar...

Garanti Bankası emekli promosyon miktarını açıkladı. Aniden gaz artırdı

Özel bankalar tarafından emekli vatandaşlara verilecek promosyon miktarları açıklanmaya başladı. Arkadan gelen Garanti Bankası da gaz artırdı.

Garanti BBVA'dan emeklilere dev promosyon fırsatı! Kaçırmayın!

Garanti BBVA, Temmuz ayında emeklilere özel promosyon kampanyası sunuyor. Hemen buraya bakın, sakın kaçırmayın... İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan sonra Garanti'den de büyük fırsat. Borçları sıfırlayacaklar

Özel bankaların müşterilerine yönelik hazırladıkları kredi paketleri tek tek açıklanıyor. İŞ Bankası'ndan sonra Garanti Bankası da harekete geçen bankalar arasında yer aldı.

Garanti Bonus kartı olanlar dikkat! Bu parayı ay sonuna kadar alabilirsiniz!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerine özel yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında hesaplara 100 TL yatırılacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın detaylarını ve son başvuru tarihine de paylaştı.

Garanti Bankası son dakika vererek kampanyasını açıkladı! Paraya ihtiyacı olan hiç düşünmeden buraya baksın!

Garanti BBVA, Bonus kredi kartı veya Paracard sahiplerine özel "Yakınını Davet Et" kampanyasıyla, mobil müşteri olan her yakını için 1.000 TL'ye varan bonus fırsatı sunuyor.

Garanti Bankası'ndan milyonlarca müşterisine acil açıklama. Unutulmayacak bir fırsat açıkladılar

Özel bankalar arasında sık kampanya yapmaya özen gösteren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan müşterilerin uzun süre unutamayacağı bir kampanyanın detayları açıklandı. İşte sıfır bilgisayar kazanmanıza neden olabilecek kampanyanın detayları...

Garanti’den hazirana özel büyük jest! Bu para sadece Garanti müşterilerine yatacak!

Haziran ayına girilmesiyle beraber bankalar yeni kampanyalarını tek tek duyurmaya başladı. Garanti BBWA da yeni kampanyasını duyurarak, şartları sağlayan müşterilere 150 TL hediye edeceğini paylaştı.

Garanti Bankası’ndan Özel Fırsat!

Ev fiyatlarının çok ciddi şekilde yükselmesinin ardından ev almak isteyen vatandaşlar da bankalara gitmek zorunda kalıyor. Garanti Bankası'ndan da ev almak isteyen vatandaşlar için süper bir fırsat hazırlandı. İşte fırsatın detayları...

Garanti BBWA müjdeyi bugün verdi! Hesaplara hediye para yatacak!

Sık sık düzenlediği kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmesiyle bilinen Garanti BBWA, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Garanti Bonus müşterilerine özel düzenlenen bu kampanya çerçevesinde müşterilerin hesabına 150 TL yatırılacağı öğrenildi.

garanti Özel Ödemeli Konut Kredisi Özellikleri Haberi

garanti Özel Ödemeli Konut Kredisi Özellikleri

Garanti Bankası geliri yılın belirli dönemlerinde farklılık gösteren ya da vade boyunca belirli dönemlerde kendi belirleyeceği tutarlarda ara taksit ödemesi yapmak isteyen müşterilerine Özel Ödemeli Konut Kredisi kullandırıyor.

Garanti Bankası Faiz Oranları

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; Garanti Bankası 150 bin TL ye kadar olan konut kredilerinde 120 ay vadeye kadar yüzde 2.28 faiz oranı uygularken 121-240 ay vade aralığında yüzde 2.35 faiz oranı kullandırıyor. 120-240 ay arası vadelerde ise 500 bin TL ye kadar yüzde 2.54 faiz oranı sunuyor.

Özel Ödemeli Konut Kredisi Özellikleri

1.    Konut kredinizi TL cinsinden kullanılabilir.

2.    Maksimum konut kredisi vadesi 240 aydır.

3.    Kredi kullanımı esnasında Garanti'de geçerli olan Sabit Faizli Mortgage faiz oranı uygulanır.

4.    Sadece mesken alımı amacıyla ve gerçek kişiler tarafından kullanılabilir.

5.    Teminat olarak, satın alınacak...