06 / 05 / 2024

Garden Hill letişim bilgileri

Garden Hill letişim bilgileri

Bahçelievler Garden Hill projesinde 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Garden Hill projesinde yer alan daireler 435 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Bilay Hotel Turizm İnşaat Oto Tekstil Kuyumculuk İletişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilay Hotel Turizm İnşaat Oto Tekstil Kuyumculuk İletişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Aydon Bilmez imzasıyla kuruldu.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nihat Ünal imzasıyla kuruldu.

Keleşoğlu Holding’in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı son olarak Keleşoğlu Holding’i müşteri portföyüne kattı.

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu İletişim İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadri Bingöl tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de kuruldu.

Yapı Merkezi'nin PR ajansı Amazon İletişim oldu!

Kısa zamanda geniş bir müşteri portföyüne ulaşan Amazon İletişim Danışmanlığı; 51 yıldır Türkiye ve dünyada dev altyapı ve inşaat projelerine imza atan Yapı Merkezi’ne hizmet vermeye başladı.

Babacan Holding'in PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

İletişim danışmanlığı sektörünün uzman markası Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding ile el sıkıştı.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Stosa ve Kumko Yapı ile büyüyor!

Sektöre kattığı katma değerle adından söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, İtalyan mutfak devi Stosa ve İzmir’de 40 yıldır başarılı işlere imza atan Kumko Yapı ile büyümesini sürdürüyor.

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi’ne yapılan ‘Mahalle İletişim Merkezi’ kapılarını açtı. Vatandaşlar, Mahalle İletişim Merkezi’nde muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra belediye ile ilgili işlemlerini de rahatlıkla yapabilecek.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Garden Hill letişim bilgileri Haberi

Garden Hill letişim bilgileri

İstanbul Anadolu yakası Yenibosna Bahçelievler'de hayata geçirilen Garden Hill projesi Özkanca Yapı ve Girişim imzası taşıyor. Proje kapsamında toplam 212 adet konut ile 8 adet ticari ünite yer alıyor. Projenin toplam arsa alanı 24 bin 60 metrekare.


Garden Hill projesinde konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutlar 435 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.


Garden Hill  projesinin  A bloğunun altında 8 ticari ünite bulunuyor. 7 bloktan meydana gelen Garden Hill Bahçelievler projesi kapsamında bloklar 8-9 ve de 10 katlı tasarlandı. 



Garden Hill Bahçelievler projesi sosyal olanakları arasında 220 araç kapasiteli açık kapalı otopark,fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, spor alanları, 

çocuk oyun alanları bulunuyor. Garden Hill proje teslimleri Mart...