16 / 05 / 2024

Garden Hill proje bilgileri

Garden Hill proje bilgileri

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Garden Hill projesi İstanbul Avrupa yakası Yenibosna'da hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 465 bin liradan başlıyor.

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

My Hill Garden 2 satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla yükselen My Hill Garden 2 projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 8 adet villa inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Zeray Dora Hill geliyor! Yeni proje!

Zeray İnşaat'ın en yeni projesi Zeray Hill projesinde 430 bağımsız bölüm yer alıyor. Merakla beklenen proje 1 Haziran tarihinde görücüye çıkacak.

İstanbul Hill Proje Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hill Proje Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Mollaahmetoğlu ve Necati Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

City Hill Sancaktepe: Orman ve şehri buluşturan proje!

2 blokta 148 daireden meydana gelen City Hill Sancaktepe projesi "Orman ve Şehri buluşturan proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından hayata geçiriliyor.

Avcılar Garden'da 550 bin TL'ye 2+1! Yeni Proje!

Toplam 182 daireden meydana gelen Ambarlı Avcılar Garden Bayburtlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 6 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor.

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Garden Peyzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaret Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 

Arsa Garden Pejzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaet Limited Şirketi kuruldu!

Arsa Garden Pejzaj İnşaat ve Proje Tasarım Ticaet Limited Şirketi Cengiz Güneş tarafından 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...

Garden Hill Bahçelievler'de yüzde 1'in altında faiz oranları!

Garden Hill Bahçelievler'de yüzde 1'in altında faiz oranlarıyla ödemeler yapılıyor. Son dairelerin kaldığı Garden Hill Bahçelievler'de 2+1'ler 612 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Garden Hill proje bilgileri Haberi

Garden Hill proje bilgileri


212 adet konut ve 8 adet ticari birimin bulunduğu Garden Hill projesinde 7 blok bulunuyor. Bloklar 8, 9 ve 10 katlı olarak tasarlandı.


Özkanca Yapı ve Girişim tarafından İstanbul Avrupa yakası Yenibosna'da konumlandırılan Garden Hill projesinde fiyatlar 465 bin liradan başlangıç gösteriyor


Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Garden Hill projesinde kat irtifakı çıktı.


Yüzde 8 KDV oranının bulunduğu Garden Hill projesinde fiyatlara KDV de dahil. Projenin arsa alanı 24 bin 660 metrekare olarak belirlendi.



Garden Hill ödeme planı!


1-)Banka kredisi ödemelerinde yüzde 10 indirim uygulanıyor,

2-)Banka kredisinde 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 

3-)Firmanın bünyesinde banka kredilerine 6 ay vade yapılıyor.


Teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması hedeflenen Garden Hill projesinde 220 araç kapasiteli otopark,...