03 / 05 / 2024

Gardrop

Gardrop

Beğenip aldığınız, ancak belki yılda bir kez bile giymediğiniz gömlekler, aklınız kalmasın diye alınmış ayakkabılar, çantalar, yazın kışlıklar, kışın yazlıklar derken artık standart gardroplar yetmiyor.

Koçtaş Metalia Festin 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardrop 2.249 TL! İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta Metalia Festin 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardrop 2.249 TL’den satılıyor. İşte gardıropların özellikleri ve 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

LG’nin çiftlik tazeliğinde koruyan “Gardrop” buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Gıdaları çiftlik tazeliğinde koruyan LG’nin en yeni modellerinden gardrop tipi buzdolabı kaç TL’den satılıyor? Özellikleri neler? İşte o detaylar…

Gardrop buzdolaplarında en ucuz adresler! İşte 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Giderek daha çok tercih edilen gardrop tipi buzdolabında kaliteyi ve uygun fiyatları bir arada bulabileceğiniz adresleri topladık.

Net 2.000 TL indirim ile iki kapılı fiyatına dört kapılı buzdolabına sahip olun! Vestel 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ve büyük aileler için dev kampanya Vestel’den geldi. 2 kapılı buzdolabı fiyatına 4 kapılı buzdolabı alma imkanı sunan Vestel kampanyanın alasını yaptı. Net 2.000 TL indirim olan gardrop tipi buzdolaplarında kampanyayı kaçırmayın. Işte Vestel 4 kapılı buzdolapları 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

İder Mobilya'dan yeni çocuk odası koleksiyonu!

İder Mobilya’nın yeni çocuk odası koleksiyonunda gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplık kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.

D2 Tekstil Kurumsal Gardrop Şirketi’nin temsilcisi, Al Sharfa Holding oldu!

Kaprol Grup bünyesinde 360 derecelik hizmet anlayışıyla ( one stop shopping ) kurumsal firmaların uzun vadeli kurumsal stratejik çözüm ortağı olarak çalışan D2 Tekstil Kurumsal Gardrop Şirketi’nin, Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi, Al Sharfa Holding o

Gardrop Haberi

Gardrop
Beğenip aldığınız, ancak belki yılda bir kez bile giymediğiniz gömlekler, aklınız kalmasın diye alınmış ayakkabılar, çantalar, yazın kışlıklar, kışın yazlıklar derken, giyim kuşam materyalleri artık standart gardroplara sığmıyor. 

Durum o hale geldi ki, yeni yapılan evlerin mimari tasarımı oluşturulurken, çoğunlukla giyim odaları da öngörülüyor. Hatta evin temel mimarisinde yoksa bile, merpen altı boşluklar, teras boşlukları ya da yatak odasının bir bölümü, giyim odasına çevrilebiliyor. 


Moda tasarımcıları, özellikle çalışan kadınlar için rahat hareket olanağı sağlayan giyim odalarını daha işlevsel hale getirmek için şu önerilerde bulundu, "Giyinme odası olarak ayrılmış mekanın ölçülerine göre ve sizin rahat hareket edeceğiniz bir alanı gözönüne alarak dolap, raf, çekmece gibi malzemeleri belirleyin. Odanızın aydınlık olmasına özen gösterin, doğal aydınlatma araçlarını kullanın ki, giyim seçimlerinde ışık yanılgısı yaşamayın....