16 / 05 / 2024

garipçe köyü satılık daire fiyatları

garipçe köyü satılık daire fiyatları

'Üçüncü Köprü’nün ayaklarının yükseldiği Garipçe Köyü'nde ev fiyatları adeta uçtu. Milyonlar konuşuluyor. Köyde öyle bir ev var ki; boğaza konmuş kartal yuvası gibi göz alıyor.

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlanıyor. Konutların büyüklükleri 79 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor...

Nef Ataköy satılık ev!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunan Nef Ataköy satılık ev fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin teslimlerinin Mayıs ayında yapılması hedefleniyor...

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli satılık daire!

6 blokta 227 daireden meydana gelen Gölbahçe Evleri Sultanbeyli satılık daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

Yooistanbul Ortaköy satılık!

İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen proje toplam arsa alanı 22 bin metrekare üzerine yayılıyor. Yooistanbul Ortaköy satılık daireler 2+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca satılık villa!

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca satılık villa ve dairelerin fiyatları 700 bin liradan başlayarak yükseliyor. Bahçeşehir Atmaca konut projesinde daire teslimleri 2017 yılı Eylül ayında yapılıyor...

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca satılık!

Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca satılık dairelerin fiyatları 700 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri konut projesinde daire teslimlerin Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor....

Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan projede bloklar 15 kat şeklinde inşa edilecek. Soyak Bahçeşehir Kuzey satılık dairelerin teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık!

Toplam 99 bin 858 metrekare arsa alanında yükselen projede daire bloğu 11 kattan oluşuyor. MFA İnşaat Bahçeşehir Park satılık daire tipleri 4+1 'den başlıyor.

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire!

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede satışlar devam ediyor.

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

garipçe köyü satılık daire fiyatları Haberi

garipçe köyü satılık daire fiyatları

İstanbul Boğazı’nın Karadeniz’e açılan kapısının hemen dibindendir Garipçe Köyü. Köy halkının tek geçim kaynağı balıkçılık. Garipçeliler irili ufaklı teknelerle yaz kış denizden çıkarır ekmeğini. Yılın 6 ayı gırgır ağlarıyla donatılan teknelerle hamsi ve palamut peşinde olurlar, Mart-Nisan aylarında da açık sularda kalkan avına çıkarlar. Balık olmadığı günler onlar için kabustur. Çünkü arazi yapısından dolayı ellerinden başka iş gelmez. Deniz kısmetin, ekmeğin olduğu tek yöndür Garipçe için. Ama şimdi çok büyük bir balık var onlar için.


METREKARESİ 3 BİN LİRA

Tarihinde ilk kez kısmet, Garipçe’nin ayağına geldi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Avrupa ayakları Garipçe köyü yakınlarına yapıldı. Ayaklar yükseldikçe köydeki arazi ve ev fiyatları da arttı. Boğazın iki yakası üçüncü kez Garipçe üzerinden bir araya gelince de, İstanbul’un en gözde rant mekanı...