27 / 04 / 2024

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı son durum

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı son durum

İstanbul'da ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacak, ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projelerden biri olan Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

İstanbul Havalimanı metrosu triyaj alanı ve bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - 3. Havalimanı - Halkalı Raylı Sistem Hattı triyaj alanı ve bağlantısına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Müjde Ar yeğenine 3.5 milyon TL'ye ev aldı!

Yeğeni Söz'e düşkünlüğüyle sanatçı oyuncu Müjde Ar, jestlerine bir yenisini daha ekledi. Ar, önümüzdeki günlerde evleneceği yeğenine Gayrettepe'deki bir siteden 3.5 milyon TL'ye ev aldı.

Yeni Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda son durum!

Gayrettepe - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak olan metro hattının ilk etabının 2019 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son gaz devam ediyor. Vatandaşların açılışını dört gözle beklediği projenin 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı inşaatında son durum!

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 3. Havalimanını şehir merkezine bağlayacak olan metro hattının ilk etabının 2018 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

3. Havalimanı - Gayrettepe raylı sistem çalışması başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirdiği incelemelerin ardından projenin son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Arslan "Gayrettepe'den havalimanına raylı sistem çalışmasını başlattık." dedi.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul'da ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacak, ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projelerden biri olan Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gayrettepe-3.Havalimanı Metro Hattı ihalesinin kazananı belli oldu!

Aylardır tartışması süren Gayrettepe-3.Havalimanı metro hattının ihalesi sonuçlandı. Zorlu ihaleyi 999 milyon 769 bin Avro bedel ile Kolin-Şenbay İnşaat firmaları aldı.

Gayrettepe-3. Havalimanı metro hattı ihalesi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bugün Gayrettepe'den İstanbul Havalimanı'na gidecek raylı sistemin ihalesi yapıldı. İhale bedeli 999 milyon 769 bin 962 avro. Yani yaklaşık bir milyar avro. Bugün bağlandı. Bunun Türk lirası karşılığı 3,5 milyar lira." dedi.

3. Havalimanı İstanbul'da konut metrekare fiyatlarını uçuracak!

Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi.

Gayrettepe-3. Havalimanı Metro Hattı'nın uygulama projeleri bitti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Gayrettepe-Üçüncü Havalimanı metro hattının uygulama projeleri bitti. 15 güne kadar netleşmiş olacak. Ve ihaleye çıkacağız." dedi.

Gayrettepe-3.Havalimanı-Halkalı metrosuna ÇED gerekli değildir kararı!

3.Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı projesi kapsamında hayata geçirilecek Gayrettepe - 3. havalimanı - Halkalı metro hattı için "ÇED gerekli değildir" kararı verildi.

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı son durum Haberi

Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı son durum

İstanbul'da ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayacak, ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projelerden biri olan Gayrettepe - 3. Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Gece gündüz aralıksız sürdürülen çalışmalar tamamlandığında, havalimanını şehir merkezine bağlayacak metro hattı Eyüp ilçesini de bir çok ilçeye entegre etmiş olacak.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gayrettepe – İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı projesi kapsamında inşa edilen Kemerburgaz Metro İstasyonu şantiyesini ziyaret ederek projedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Aydın burada şantiye yetkilileriyle görüşerek çalışmaların hangi aşamaya geldiği, ilerleyen safhalarda neler yapılacağını konuştu.

 

HAT UZUNLUĞU 66 KİLOMETRE OLACAK

Gayrettepe – İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı 66 kilometre uzunluğa sahip olacak. İlk etabı 2018 yılında, ikinci etabı ise 2021 yılında tamamlanacak metro hattı Eyüpsultan, Kağıthane, Küçükçekmece, Şişli, Arnavutköy ve...