07 / 05 / 2024

gayrimenkul adres numarası nedir

gayrimenkul adres numarası nedir

Kira geliri elde eden vatandaşlar kira beyannamelerini vermeye başladı. Beyannamede yer alan kiradaki gayrimenkulün adres numarası nedir? Gayrimenkul adres numarası nasıl öğrenilir? İşte sorularınızın yanıtı...

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri!

Bir taşınmaz malın tapu bilgileri kapsamında ada, pafta ve parsel numaraları yazıyor. Ada pafta parsel numarasından adres bulunabiliyor. Peki, bu numaralar ile adres nasıl bulunur? İşte ada pafta parsel numarasından adres bulma işlemleri..

Kira beyannamesinde adres numarası nedir?

Adres numarası, kira gelirleri için verilen kira beyannamesinde doldurulması gereken bir alan oluyor. Peki, kira beyannamesinde adres numarası nedir? Kira beyannamesinde adres numarası nasıl öğrenilir?

Nurol Life Residence adres bilgileri!

Nurol Life Residence adres bilgileri detaylarını 444 64 96 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen proje 9 bin 525 metrekare alan üzerine yayılıyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Manzara Adalar toplam 975 adet daireden meydana geliyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı. Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı.

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Murat Aktürk ve Kenan Öden tarafından kuruldu....

Çiftçi Towers adres!

İstanbul Avrupa Yakası Zicilikuyu'da hayata geçirilen ve Türkerler İnşaat-Çiftçiler Gayrimenkul imzası konumlandırılan Çiftçi Towers adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje Metrobüse 3 dakika mesafede yer alıyor.

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu iletişim!

Son 28 dairenin satışına devam edilen Eviya Gayrimenkul Ege Boyu iletişim bilgilerine göre projenin telefon numarası şöyle: 0216 313 19 19. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor...

West Wall Marina telefon numarası!

İstanbul Beylikdüzü'nde Durak Plus Gayrimenkul-Batı Duvarı İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen West Wall Marina telefon numarası şu şekilde: 0 212 850 2 555. Projede yer alan villalar 3 oda 2 salondan, 7 oda 2 salona kadar değişiklik gösteriyor...

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu ulaşım!

Eviya Gayrimenkul Ege Boyu ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz.Ege Boyu projesinde konut fiyatları 206 bin lira ile 319 bin lira arasında değişiyor...

Dumankaya Adres Natura Tuzla satış ofisi!

Dumankaya Adres Natura Tuzla satış ofisi telefon numarası 0216 393 08 86 olarak belirlendi. Dumankaya Adres Natura Tuzla projesinde fiyatlar 461 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

gayrimenkul adres numarası nedir Haberi

gayrimenkul adres numarası nedir

Kiradaki gayrimenkulün adres numarası nedir?

Kira geliri elde eden vatandaşlar kira beyannamelerini vermeye başladı. En son 25 Mart tarihinde verilecek beyannamede "adres numarası" diye bir bölüm yer alıyor. Peki nedir bu kira beyannamesi adres numarası?


5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu, Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmelik ve Adres Kayıt Sistemi Yönetmeliğine göre ülkemizde adres bileşenlerinin tanımı yapılarak "adres"e bir standart getirilmiştir. Numarataj çalışmaları Belediye ve Özel İdarelerce yeniden yapılmıştır. 


Vali ve kaymakamların başkanlığını yaptığı yürütme kurullarınca adres bilgileri ile T.C. Kimlik numaralarının eşleştirme çalışmaları tamamlanmıştır. 


Sistem devreye girmiş olup, Özel İdare ve Belediyeler Ulusal Adres Veri Tabanı’nda güncellenmeleri yaparak, yapı ruhsatlarını bu sistemden üretmeye başlamışlardır. Ulusal Adres Veri Tabanındaki bilgiler Kimlik Paylaşım Sistemi ile kurumların paylaşımına açılmıştır. 


Gayrimenkul adres numarası nedir?

Adres Numarası T.C. İçişleri Bakanlığı...