03 / 05 / 2024

Gayrimenkul avukatı istanbul

Gayrimenkul avukatı istanbul

Profesyonel bir süreç kapsamında ele alınması gereken hukuk bünyesindeki gayrimenkul çalışmaları, büyük öneme sahiptir. Peki çalışmalarla ilgilenmesi gereken kişi kimdir? Gayrimenkul avukatı ne iş yapar?

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Gayrimenkul avukatı kime denir? Ne iş yapar?

Profesyonel bir süreç kapsamında ele alınması gereken hukuk bünyesindeki gayrimenkul çalışmaları, büyük öneme sahiptir. Peki çalışmalarla ilgilenmesi gereken kişi kimdir? Gayrimenkul avukatı ne iş yapar?

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Borsa İstanbul'dan pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşat Sanayi ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa İstanbul'da gerçekleştirilen pay geri alım işlemleri hakkında açıklama yaptı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Borsa İstanbul'dan pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, ödenmiş sermayenin yüzde 10'una kadar pay geri alımı yapmak için 5 milyon TL fon ayrılması, kararına istinaden pay geri alım işlemi yaptı...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat!

Arsa alanı 46 bin metrekare olan Eroğlu Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat listesi 735 bin TL'den başlıyor.

GSD Denizcilik Gayrimenkul Borsa İstanbul'da pay geri alımı yaptı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda, Borsa İstanbul'da pay geri alım işlemlerini yayınladı.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı İstanbul'da başlıyor!

Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı ilk kez kapılarını İstanbul'da açacak. İstanbul gayrimenkul pazarının prestjini artıracak olan fuar heyecanında son 2 güne girildi

KUYAŞ Gayrimenkul İstanbul Jewelry Show'a katılıyor!

KUYAŞ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (KUYAŞ), Mücevher ve saat endüstrisi sektörünün en önemli etkinliği olan ve bu sene 42. si düzenlenen Istanbul Jewelry Show'a katılıyor.

Gayrimenkul avukatı istanbul Haberi

Gayrimenkul avukatı istanbul

Gayrimenkul avukatı, gayrimenkul ve inşaat hukukundan doğan işlem ve uyuşmazlıklara bakar. Avukatlar çoğunlukla mülk sahiplerine, gayrimenkul yatırımcılarına, müteahhitlere, mimarlara, finansörlere, inşaat firmaların avukatı olur. Silivri Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; mutlaka doğru çalışma altında gayrimenkul avukatı üzerinden süreci yönlendirecek ve takip edecek uzmandan destek alınması gerekiyor. Bu alanda yaşanan anlaşmazlıklar ya da haklı tarafların ortaya çıkarılması için, konuyu iyi bilen ve tecrübe sahibi gayrimenkul avukatlarının devreye girmesi gerekiyor.

Avukatlar hangi alanlarda hizmet verir?

1- Tapu iptali ve tescil  
2- İpotek işlemleri  
3- Gayrimenkuller üzerinde bulunan aynı haklara sahip işlemler  
4- Kira sözleşmeleri  
5- Miras paylaşım noktasında ortaya çıkan ihtilaflar

Yaşanabilecek olası anlaşmazlıklar ya da meydana gelen haksızlıklar, tecrübe sahibi olan gayrimenkul avukatlarıyla düzeltilebilir. Aynı zamanda gayrimenkul mülkiyeti,...