19 / 05 / 2024

gayrimenkul danışmanlığı kursu

gayrimenkul danışmanlığı kursu

Normalleşme süreci tüm sektörleri etkilediği gibi gayrimenkul sektöründe de alışkanlıkları değiştirdi. Gayrimenkul danışmanlığında işlem sayıları gün geçtikçe artıyor.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkul danışmanlığı sertifikası verecek!

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na da başlıyor.

ERA, gayrimenkul danışmanlığı sertifikası verecek!

Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na da start verdi.

Maxlife Gayrimenkul Danışmanlığı ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxlife Gayrimenkul Danışmanlığı ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Müzeyyen Salğar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Teknik Yapı Deluxia Cevizli'de kuruldu.

Baraka Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koçyiğit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt Akkoza Evleri'nde kuruldu.

AA Karadeniz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AA Karadeniz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yılmaz, Aziz Kapıcıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.

Altın Adamlar Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Adamlar Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, Hasan Övün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Arbaelo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arbaelo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir Bahçeşehir 2.Kısım 'da, Duygu Oral Müdürlüğü 'nde kuruldu.

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

BCK Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mustafa Hakkı Kınacı Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakkıoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Samet Kaymakçı, Muhammet Kadir Kaymakçı ortaklığında kuruldu.

Nasip Gayrimenkul Danışmanlığı Pazarlama ve İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nasip Gayrimenkul Danışmanlığı Pazarlama ve İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Alaeddin Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İMA Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Selim Yetim, Serkan Yetim ortaklığında kuruldu.

Tervelli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tervelli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Tulay Arslanoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Osas İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Osas İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 10 Mart 2015 'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik 'te, Onur Yıldırım, Ferda Çatalkaya ortaklığında kuruldu.

gayrimenkul danışmanlığı kursu Haberi

gayrimenkul danışmanlığı kursu

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle normalleşme sürecinde aşı bulunması ihtimali, ilaç geliştirilmesi, daha etkin tedavilerin devam etmesi planlarıyla beraber tüm sektörler hareketlendi. Esnek ofis alanlarına olan talep canlandı, kullanıcıların, iş yeri optimizasyonuyla ilgili stratejilerle kullanacakları çalışma alanlarında daha etkin çözümlere gitmeyi istemesi ile gayrimenkul danışmanlığında işlem sayıları gün geçtikçe artıyor.

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Kovid-19 sürecinde 45 değerli girişimci “gayrimenkul yatırım uzmanı” olmak üzere “Kristal Türkiye”den eğitim aldı. Bu dönemde bölge müdürleri, işletme müdürleri, üst düzey ne kadar yönetici varsa şube satın almak ve gayrimenkul danışmanı olmak için bizlere başvuruyorlar. Bizim pandemi dönemindeki danışman sayımız yüzde 33 artarak 270’e ulaştı. En fazla ilaç sektöründen girişimci olmak üzere gelen talepler oldu. Talebe yetişmek için 7 şube  dahaaçtık. Şu anda...