06 / 05 / 2024

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield

TPF Başkanı Altunbilek, yasanın sektör için hayati önemi olduğunu, ancak eksik ayakların giderilmesi gerektiğini belirtirken, Cushman&VVakefield'ın Yönetici Ortağı Gönden ise, 'Yasa, AVM'lerde çalışma saatlerini değiştirmeyecek" dedi

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Gulf Global Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Global Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, O.B.Abdelmoaz A Ahmed ve M.Abdelazız Abdelrahman Salman ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Başakşehir'de kuruldu.

Kazandıran İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazandıran İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Şafak Aydın Silin, Eser Karakaya, İbrahim Cemil Yıldız ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 30 Mart'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Arsa Ofisi Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İstanbul Bahçelievler'de 100 bin TL sermayeyle Umut Işık tarafından kuruldu...

Fimatürk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fimatürk Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Fadel Alfares tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Mart' ta Fatih, Şehremini Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi 'nde kuruldu.

Alaren Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaren Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Samer Aljunyat tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 33.Sokak'ta kuruldu.

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ATM Dizayn Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haldun Türkoğlu, Mustafa Özbağ ve Umut Şeref Civil Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erbakırcı, Ferda Kumbasar, Süha Kumbasar, Yusuf Murat Genç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ziya Cömert ve Şeref Toprak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Altunizade Sitesi'nde kuruldu.

Beş Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Emin Çelik ve Aynur Çelik ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Başakşehir, Kayaşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Pim Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pim Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Mert Zabıtçı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat' ta İstanbul, Beşiktaş, A.Adnan Saygun Caddesi' nde kuruldu.

Mint Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mint Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi, Caner Geban tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi' nde kuruldu.

Halef Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halef Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Halef ve Ahmet Halef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhak Hamit Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield Haberi

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek, "TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Perakende Yasası, perakende sektörü için, işyeri açmada yaşanan bürokratik işlemlerin azaltılması, yerel üretici ve işletmelerin korunması adma hayati öneme sahip. Ancak yasadaki eksik ayaklar mutlaka giderilmeli" dedi. Altunbilek yazılı açıklamasında, TPF olarak 2000 yılından bu yana sektörün gündeminde olan Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun'un TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarım belirtti.Sektörün 200 milyar dolan aşkın cirosuyla Türkiye'de toplam ticaretten yüzde 13, toplam istihdamdan ise yüzde 17 pay aldığını hatırlatan Altunbilek, "Sektörün düzenli ve sürdürülebilir bir şekilde gelişmesi ve kayıt altına alınması için bu yasa çok önemliydi. Yasa ayrıca, işyeri açmada yaşanan bürokratik işlemlerin en aza indirgenmesi ve yerel üreticinin koruma altına alınması açısından da...