15 / 05 / 2024

gayrimenkul danışnalığı

gayrimenkul danışnalığı

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, emlak satışı hususunda Türk model bir anlayış geliştirdiklerini dile getirdi. 

AAL Realty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AAL Realty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Oktay İnalöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Serap Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serap Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Serap Ünal Eraslan tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Bereke Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bereke Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Çiftçi, Ersin Elmez, Nihayi Sönmez, Ali Sahillioğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Niyazi Filiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Orhan Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 19 Aralık'ta kuruldu.

Elveria Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elveria Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Himmet Elveriş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Trump Towers Mecidiyeköy Şişli'de kuruldu.

Partim Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partim Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bolsam Nafea Abdullah Al Bazı, Mohammad Hjazi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Örnek Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Adem Denizhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Maltepe, Çınar Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Remax'tan gayrimenkul danışmanlığı eğitimi!

RE/MAX Türkiye, ticari gayrimenkul alanında uzman olan CCIM'in eğitimlerini Türkiye'ye getirdi. RE/MAX Türkiye Gayrimenkul Danışmanları, 5 günlük eğitim veriyor..

Gary Keller Milyoner Gayrimenkul Danışmanı kitabını çıkardı!

Gary Keller’den, gayrimenkul danışmanlarına başucu kitabı geldi. Keller’in, bilgi, tecrübe ve de deneyimlerine yer verdiği Milyoner Gayrimenkul Danışmanı adlı kitabı Türkçe olarak raflardaki yerini aldı.

Oksijen İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Oksijen İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Kemal Fındıkçı, Ramazan Avşar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Beykoz, Çavuşbaşı Fatih Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

MG Mirim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MG Mirim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Metin Abaylı, Ramazan Gökhan Üresin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Seza Mobilya İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seza Mobilya İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Tekin Mamak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Şiray Gayrimenkul Danışmanlık Lojistik ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şiray Gayrimenkul Danışmanlık Lojistik ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Şirin Fevzi Tchetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

gayrimenkul danışnalığı Haberi

gayrimenkul danışnalığı

Gayrimenkul danışmanlığında yeni anlayışlar trend olmaya devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; emlak satışı hususunda vizyoner bir bakış açısıyla emlak firmalarına yönelik özel bir sistem yaptıklarını söyleyen Hasan Can Çalgır, “Türkiye’de emlak satışı konusunda Amerikan menşeili gayrimenkul ofislerinin franchise sektöründe bir ağırlığı bulunuyor. Amerikan sistemi aslında Anadolu’ya çok fazla uymuyor. Biz de GHO olarak francihselarımıza özel olarak kurumsal teknolojik altyapı, ofislerin mimari kurulumu, danışman ekiplerinin eğitimi, karlılık ve verimliliğin artırılması için danışmanlıklar gibi konularda ücretsiz destek sunuyoruz” dedi.

"Kendi konutlarımızı üretiyoruz"

Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan franchise sisteminde gayrimenkul dışındaki tüm sektörlerde üretim yapıldığını söyleyen Çalgır, “Gayrimenkul franchiselarında ise mevcut olan arsa ve konutun satışı yapılıyor. Bu nedenle sektörde tam anlamıyla istenen seviyeye ulaşmak mümkün olmuyor. Burada kendi geliştirdiğimiz...